Čo robíte, keď si niekedy vaše bábo nevie chytiť bradavku, neotvára poriadne ústa a vrtí hlavičkou sprava doľava?
Inak papá a saje pekne, no niekedy to trvá aj 15 minút až pol hodiny, kým si normálne chytí bradavku. Striedam prsníky, polohy, no niekedy chytí až po niekoľkých minútach a dovtedy boj.
Keď už si chytí dobre, tak nie. Len keď sa jeduje, tak buď nechytá vôbec, alebo sa akoby zahryzne.
nechces si zavolat LP? Ta by ti najlepsie poradila 🙂
Mne maly tiez nevedel chytit a poriadne sa napit a nakoniec mal len zlu poziciu. Pozrela by som sa ci nemas v okoli nejaku podporku ohladom kojenia, tam vedia poradit, pomoct 🙂
Nemám možnosť osobného poradenstva, preto by som bola vďačná, keby bol niekto schopný poradiť opisne. 😖 Keby mám, neriešim na internete.
tak skus pozriet videa a obrázky na mamile ci ma bábo spravnu polohu a uzdicku daj skontrolovať pediatrovi ten by to tiez mohol vediet ci je alebo nieje prirastena, tazko sa radi cez internet.
Skus klobucik na bradavky. Ma ich aj avent v dmke alebo aj v lekarni. Ja som odkojila 2 deticky s tym mesiac dva som s ttm kojila a potom sa krasne nauci samo. Nemusi ti byt v babatku mozete mat taky typ bradavky. Je to normalne. Ale toto 100%pomoze
ja ked som porodila mysleli sk ze mam uz druhe babo,lebo na druhy den som mala uz kopec mlieka a ze to sa u prvorodiciek nevidi,tak so mnou kojenie ani neriesili..pozerala som preto na nete vseliake videa ..mala mi raz tak revala lebo sa nevedela prisat kedze mam velke prsia a malinka bola vyvinuta len na 35tt tak mi. nevedela bradavku chytut uz som bola zufala a sla som za laktacnou..ta mi ukazala ze treba tu bradavku naformovat babatku do pusy a vzdy som mala nohy dole z postele vylozene na stolicke postupne som si nasla taku polohu :D a teraz uz bez problemov mala sa prisaje hned sama ani prsnik nemusim chytat a davat jej ho
nas mal uzdicku prirastenu a velmi.zle sa prisaval kým mu to nepodstrihli. nebolia ta aj bradavky pri prisati?