Novorodenec si niekedy nevie chytiť bradavku

16. jan 2020

Čo robíte, keď si niekedy vaše bábo nevie chytiť bradavku, neotvára poriadne ústa a vrtí hlavičkou sprava doľava?

Inak papá a saje pekne, no niekedy to trvá aj 15 minút až pol hodiny, kým si normálne chytí bradavku. Striedam prsníky, polohy, no niekedy chytí až po niekoľkých minútach a dovtedy boj.

xjakubikovak
16. jan 2020

nas mal uzdicku prirastenu a velmi.zle sa prisaval kým mu to nepodstrihli. nebolia ta aj bradavky pri prisati?

autor
16. jan 2020

Keď už si chytí dobre, tak nie. Len keď sa jeduje, tak buď nechytá vôbec, alebo sa akoby zahryzne.

xjakubikovak
16. jan 2020

nechces si zavolat LP? Ta by ti najlepsie poradila 🙂

jablkovastrudla
16. jan 2020

Mne maly tiez nevedel chytit a poriadne sa napit a nakoniec mal len zlu poziciu. Pozrela by som sa ci nemas v okoli nejaku podporku ohladom kojenia, tam vedia poradit, pomoct 🙂

autor
17. jan 2020

Nemám možnosť osobného poradenstva, preto by som bola vďačná, keby bol niekto schopný poradiť opisne. 😖 Keby mám, neriešim na internete.

xjakubikovak
17. jan 2020

tak skus pozriet videa a obrázky na mamile ci ma bábo spravnu polohu a uzdicku daj skontrolovať pediatrovi ten by to tiez mohol vediet ci je alebo nieje prirastena, tazko sa radi cez internet.

marina1122
20. jan 2020

Skus klobucik na bradavky. Ma ich aj avent v dmke alebo aj v lekarni. Ja som odkojila 2 deticky s tym mesiac dva som s ttm kojila a potom sa krasne nauci samo. Nemusi ti byt v babatku mozete mat taky typ bradavky. Je to normalne. Ale toto 100%pomoze

macko1007
24. mar 2020

ja ked som porodila mysleli sk ze mam uz druhe babo,lebo na druhy den som mala uz kopec mlieka a ze to sa u prvorodiciek nevidi,tak so mnou kojenie ani neriesili..pozerala som preto na nete vseliake videa ..mala mi raz tak revala lebo sa nevedela prisat kedze mam velke prsia a malinka bola vyvinuta len na 35tt tak mi. nevedela bradavku chytut uz som bola zufala a sla som za laktacnou..ta mi ukazala ze treba tu bradavku naformovat babatku do pusy a vzdy som mala nohy dole z postele vylozene na stolicke postupne som si nasla taku polohu :D a teraz uz bez problemov mala sa prisaje hned sama ani prsnik nemusim chytat a davat jej ho