Novorodenec - reflux, malý tok mlieka

smolinka322
17. júl 2022

Ahojte,
Uz som zufala idem si po rady. Maly ma dnes tri tyzdne od narodenia sa snazim dojcit na zaciatku nam to islo pomaly kedze bol zlty a spavy potom sme sa rozbehli bez problemov aa napapal a prespal 3hod. Z porodnice sme si doniesli covid. Maly mal nastastie len dva dni zvysenu teplotu inak nic. Ale potom zacal viac grckat po najedeni. Samozrejme pediatricka vsetko vie. Aktualne sme boli piatok na pervazeni a zistili ame ze nepribral skoro nic od posledneho vazenia a robili sme test kolko vypije vypil len polovicu z davky co ma zjest v jeho veku. Doktorka chce nasadit UM ale ja mam mlieka dost dojcim v pohode ale maly po kazdom jedle grcka niekedy viac niekedy menej a davam ho spat vyvysene davam ho odgrgnut aktuálne dojcim skoro kazdu hodinu a teraz uz ani spanok nema dobry zaspi tvrdo prvých 10min potom sa zacne pucit hadzat rucickami otacat hlavickou a takto sa preberie kazdych par minut. Doktorkou Sme Sa Dohodli Že este tyzden skusime cibnezacnenpriberat tak som si aj laktacnu vybavila ideme tam zajtra. Prosim ak mate skusenosti s refluxom alebo ako mu nastavit rezim aby bol spokojneni alebo hocico co mozem este urobit. Samozrejeme sme skusali aj odstriekane mlieko z flasky ale tam je skoro 100peecentna
.pravdepoodobnost ze to vygrcka. Poradte urobim cokolvek aby sa mal dobre a mal mamkine mlieko

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
smolinka322
autor
17. júl 2022

@majamat no na zaciatku to vyzeralo super ale neviem ci to ten kovid alebo vsetko dokopy cele sa to posralo s prepacenim je to hrozne ze tie matky sa snazia a vseliake take komplikacie nastanu

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majlo1234
17. júl 2022

Mam len jedno dieta ale dojcenie slo najtazsie ked bol takto maly. A potom v troch mesiacoch, ked mal strajk. Ale ako babo silnie, vie si vypit dostatok mlieka, len treba preckat toto pociatocne obdobie. A moj syn teda vrcal prvu ligu, furt som ho prezliekala, seba prezliekala, kojila som skoro vkuse, ale v podstate priberal furt, niekedy len par gramov, niekedy kilo, zalezalo ktory mesiac. Drzim palce, dojcenie je naozaj narocne

smolinka322
autor
17. júl 2022

@majlo1234 dakujem za podporu dufam ze zacne priberať uz vydrzim.to grckanie vsetko len nech jemu.je dobre.

majlo1234
17. júl 2022

@smolinka322 a este k tomu spanku a revu a divnostiam, prve tri mesiace aj u nas boli hrozne. Furt len reval, bezdovodne a ja som bola na nervy, a vysluzile matky mi vraveli, ze treba len vydrzat, ze to prejde, a tak aj bolo😊

mareri
21. júl 2022

kde ma reflux tak kup mliečko na reflux a kde dojčiš tak poradit neviem. Ale inak suhlasim, že dojčenie je naročne

smolinka322
autor
22. júl 2022

@mareri dojcim