Ahojte budili by ste novorodenca na kojenie? Naposledy jedol okolo 9tej kazdi mi vraví ze budit hlavne manzel ze potrebuje tekutiny ale mne je ho tak luto budiť ked tak sladko spinka
Nebudit!!
Nie nebudila. Ked spi, nech spi.
Kym nechudne a normalne prosperuje tak nebudit.
Budila som len kym mal silnejsiu zltcku, potom neskor by ma uz ani nenapadlo.
Mne kázala pediatricka budiť keď malo priberala
Nebudit. Babatko vstane same ak bude hladne,smadne.
@babovka2321 som si všimla ze mal zltsie oci ale vraj nemal zltacku porodnici pritom bol strasne spavy tak som ho týždeň budila aj doma a zatial je fajn asi
nikdy som nebudila, ani keď spal 5-6 hodín
Jedine keď ma zltacku. Vtedy treba budit a poctivo dojčiť. Inak nechaj pekne spinkat. Ked bude hladne, samo ta babo zobudi, neboj 😊
Nebudila som dieta a nebudem budit ani dalsie. Pokial nie je predcasne narodene alebo nema zltacku.
Budit treba predcasne narodene deti a zltackou, podla rady lekara
Nastav sa podľa toho ako ti povedal lekár. Môj syn bol narodený predčasne, mali pribral, veľmi unavený, takže ma poučili aj keď som odchádzala, že budiť každé 3 hodiny, max 4,v viac nie. Pokia je zdravý, do nosený, tak je to zbytočné a sam sa zobudí, keď bude hladný.
Pokial nema silnu zltacku ze je spavy alebo ze malo pribera, tak by som inak nebudila, ani som to nerobila.
Nikdy som nebudila. Na hlad sa zobudila aj sama, a spánok je dôležitý. Pokiaľ dieťa prospieva, pribera, e spokojne, nevidím na to dôvod.