Norethisteron na zastavenie laktácie

vanes1
30. apr 2015

Mate niektora skusenosti zastavenim laktacie tabletkami Norethisteron, mala ma 20m. a nastupujem do prace, potrebujem rychlo zastavit mliecko, v letaku sa vsak nic o laktacii nepise, mam brat 1 rano a 1 vecer/ 10 dni. Mam pochybnosti ci mi dala spravne lieky 😒

adinam
30. apr 2015

@vanes1,lieky sú správne,aj som užívala a zabrali 😉

makimakimaki
30. apr 2015

Ja si myslim, ze za 10 dni bez kojenia to zvladnes aj bez tabletiek....

vanes1
autor
30. apr 2015

@adinam ako si ich uzivala a kolko dni, tak ako mam ja?

jul11
30. apr 2015

@vanes1 ahoj a kolkokrat do dna kojis?mas ho tak vela,ze potrebujes tabletky?v tomto veku sa koja uz lens em,tam,mliecka nie je vela,nemala by si dostat zapal.ja som nastupila do prace,mala mala 9mesiacov,kojila someste casto,postupne sme to znizovali a este pol roka som kojila a chodila do prace a ku koncu sme sa kojili rano a vecer a potom uz len sem tam rano a potom uz nechcela

vanes1
autor
30. apr 2015

@jul11 uz iba rano , no myslim ze 20 mes. kojenia stacilo, aj prvu som kojila do 18 mes. a tiez ukoncila tabletkami ked som isla do prace.

adinam
30. apr 2015

@vanes1,áno 😉

jul11
30. apr 2015

@vanes1 ked kojis uz iba rano,tak jej jednoducho nedaj.zapal by ti nemal hrozit a inak tie tabletky su aj na oddialenie menstruacie. nie vsetky baby ich dobre zvladaju,maju aj negativne ucinky. ak je dieta nedobitne,skus si prelepit bradavky,ze mas poranene,alebo natri octom,ze mliecko sa pokazilo a mas to bez chemie.

eeffka
30. apr 2015

@vanes1 daj si do podprsenky petrzlenovu vnat ( ako push up vypchaj) do 3dni je po mlieku bez zapalu a negatívnych ucinnkov liekov.
Ja som bola na gynde pytat tiez lieky, lekarka ma odhovorila nech skusim po babsky,lebo tie lieky su silne