Nočný 3,5 mesačný jedák

myska259
9. dec 2014

Ahojte môj 3 a pol mesačný synček je plne dojčený, problém ale je že cez ďeň pije menej ako v noci. Cez deň ťahá tak 5 minút a aj to sa krúti usmieva spoza prsnika a nechce ppriadne jesť. Aj večer ho uspávame hladného a zobudi sa tak po pol hodine a v polospánku sa riadne naje. A potom ešte tak tri krát cez noc. Ani by som to neriešila ale celý deň je ako na hojdačke zadrieme na pol hodinu potom je chvíľu veselý potom začne byť mrzutý trošku si cucne potom je zasa chvíľu veselý a potom zasa mrzutý a potom si znova podrieme na pol hodiny. Už som z toho riadne unavená.

alikaa
9. dec 2014

@myska259 Na toto by sa najviac hodila satka/nosic pocas dna. Na tebe sa vyspi kvalitnejsie a mozno aj dlhsie a aj o kojenie zacne mat viac zaujmu.

myska259
autor
10. dec 2014

Máme aj šatku aj babyvak ale nechce tam byť maximalne keď je hore ale keď je unavený tak s ním začne šiť a dokáže tak revať ako keby ho trhali. Dokonca ani v aute nechce spať pol hodinu mrnčí aa potom prispí len tak na pol oka čo sa až čudujem ako sa dá vydržať s viečkami do polovice a keď sa zastaví auto tak je hore a kolobeh sa opakuje.

alikaa
10. dec 2014

@myska259 Asi by bolo fajn skontaktovat sa s laktacnou poradkynou, nech sa pride pozriet na vase kojenie a poradi ti, co a ako by si mohla zmenit - http://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-do...