Nočné kojenie a príkrmy

zuzik1701
25. apr 2018

Ahojte,
Prosím o názory, nás malý ma 4 mesiace, v noci sa stále budi na kojenie (3-4x). Doktorka mi povedala ze mu už môžeme dávať mrkvu a kasicky od nutrilon.
Tak som mu to na noc dala - o 19h a o 23 už bol hore.
Stále stále chce papať, zaspáva iba na cicku, a nevydrží ani 3 hod bez.
Už má skoro 8 kg.
Co si o tom myslite????

fazulkova
25. apr 2018

ze je to uplne normalne, moja 15 mesacna, sa niekedy budi aj viackrat, zvykni si na to 🙂 aj starsia tak isto, ono to rychlo prejde, este pridu casy, kedy nam to bude chybat.. aj ked viem, ze je to niekedy tazke, som unavena niekedy velmi, ale da sa to.. spinkamie spolu a obsluzi sa sama..

fazulkova
25. apr 2018

joj a este, ze bud rada, ze ti takto zaspi, mali sme obdobie, ze mala az o 23tej zaspavala a dovtedy sa pucila a mrvila a budila sa kazdych 5min..

flower72
25. apr 2018

Nocne kojenie nie je o hlade ale o potrebe citit mamičku, pomojkat sa, upokojit 🙂 postupne to prejde, dietatko dozrieva.

renatka100
25. apr 2018

@zuzik1701 skus davat tesne pred spanim ryzovu kasu, mojej malej to pomohlo.

zuzina316
25. apr 2018

Úplne normálne. Naši sa budili este ked mali 12 mes aj 2-3 x za noc a pýtali mlieko.

mariannah81
25. apr 2018

Môj má teraz rok a budí sa aj 5 krát za noc. Je na UM, ale iba cez deň. V noci už mlieko nepýta, hladný nie je. Nočné budenie nie je o hlade. Potrebuje mamu a tak malé deti majú iný spánkový cyklus.

staniica
25. apr 2018

Caste budenie je uplne ok, dieta potrebuje mat maminku blizko seba, treba sa len v hlave tak nastavit, ono to casom prejde-este Vam ta blizkost bude chybat... no zaraza ma, ze tak skoro Vam Dr. odporuca prikrmy a este konkretnu znacku 🙈 na to ma kojene dieta fakt cas, kludne zacnite postupne zeleninkou od 5-6 mesiaca

myjusiatko
25. apr 2018

@zuzik1701 myslim si o tom to, ze je to uplne normalne. Dcerka ma rok a pol a budi sa stale v noci na kojenie a stale zaspava na prsniku. Nic divne. Je to normalne.

ave17
25. apr 2018

Podľa mňa to nie je normálne,mám odchovane dve deti a obe od 3 týždňov spia celu noc,je to iba zlozvyk,skús dať dudel,alebo ho inak upokojit,nie hneď kŕmiť,podľa mna má aj dosť veľkú váhu,na svoj vek.

luba41
25. apr 2018

tie odporúčania od doktorky.. umelá kaša a mrkva už od 4 mesiaca😲 nejak zaspala dobu a o dojčení vie prd.

myjusiatko
25. apr 2018

@luba41 a hlavne ten nutrilon na noc...

jatva
25. apr 2018

moj trojrocak bol tuto noc 3x hore na dojcenie, rocny 2x a cez den futruju len taka radost. Dojcenie nie je len o hlade.

ukulela
25. apr 2018

@zuzik1701 keď plne kojis, s príjmami ti staci začať v 6 mesiaci. Ja som lenkojia, malý na večeru nikdy nemal kaše, koncil večer mliekom a spal bežné 8 hodín. Každé dieťa je iné.

pininka
25. apr 2018

Nasej ziadne kase ani prikrmy nepomohli. Ma rok a az teraz zacala spat celu noc, alebo sa zobudi len raz. To nieje hladom. Kazde dieta spi inak.

lorela
25. apr 2018

@zuzik1701 Dojčila by som výlučne, a to do 6. mesiaca.
Ak ti ide len o to, aby sa v noci malý nebudil, tak v tom ti tá mrkva s kašou nepomôžu...

siska53
26. apr 2018

@zuzik1701 je este maly,ma na to narok sa casto budit,plus chce ta citit,skus ho mat pri sebe pri spani. Nasi sa sice budili tak,ze maly uz len vynimocne a mala.len raz za noc, ale u tak malych deti je bezne skor to,ze sa budia casto,nie,ako tu jedna pise,ze je to zlozvyk.

A kojila by som vylucne do 6.m,prikrmy az potom. Kam sa ponahlat?