Nočné dojčenie 9-mesačného dieťaťa

13. okt 2022

Kojim z jedneho prsnika a mala sa mi v noci budi na mlieko cca 15x. Je to velmi vycerpavajuce,nevyspi sa ani ona a ani ja. Flasu nikd nemala a ani UM. Ked jej ju dam v noci tak reve ako tur ze sa az zajakava. Cez den tiez malo co zje. Mate maminky dajake riesenie?

petamich
13. okt 2022

no u nas to bolo tak isto, flasu najskor tiez nechcel ale ked som mu na nu dala taky drziak, aby si ju mohol drzat sam, cuduj sa svete 🙂 kazdopadne nam pomohlo hlavne, ze sa cez den rozjedol (ja som sla ale cestou co zavedene jedlo, to minus jedno kojenie, ziadne dokrmovanie na prse) a napokon mu zachutil Kendamil a teda z flase s drziakmi, len teda ked si uvedomil, ze mu ide rychlejsie a jednoduchsie behom 2-3 tyzdnov uz prso vobec nechcel, co mne vyhovovalo, ze bezbolestne do roka som odstavila, niekomu nemusi, ja som asi mesiac fungovala, ze som vstavala kazdych 30 min. a stacilo mi

chrumka333
13. okt 2022

Som na to podobne,ale môj cez deň prso moc nechce,lebo ľúbi papať.ale v noci to chce všetko dobehnúť.som zvedavá na rady... umelé nechce,z fľaše vypije v pohode vodu.

autor
13. okt 2022

@petamich ja cez den kojim len 2x aj napriek tomu ze malo zje…vzdy len pred spankom… nikdy nechce pomimo…ona cosi zje ale nie je to bohvie co… a v noci som fakt kazdu polhodinu hore a uz ma to nebavi… v roku odstavim urcite ale teraz ma mala 9,5mesiaca to mam este 2,5m nespat???och

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. okt 2022

@elizabet173 môj muž chodi na tyzdnovky. Prakticky sme doma skoro stale sami.
Ona cez den vobec nedava najavo hlad,ked jej chcem dat tak mrnci uz len co si sadne do jedalenskej stolicky. Ked som jej troska nanutila tak boli noci lepsie. Ale minule som si povedala ze ju nebudem nutit a bum noci su katastrofalne. Tak dnes som znova zacala tym jej troska vnucovat. Pokial neplace ze nechce,tak jej davam. Ona aj keby 5hodin nejedla,tak jej to je jedno-dozenie v noci. Takze dnes som neoblomna a musi jest. Lebo v noci by stale pila mlieko a mala cicku ale ja tolko mlieka nemam ked sa budi kazdu polhodinu.

domka222
13. okt 2022

Moja má 10 mesiacov a tak isto. Min 5x je hore, keď má lepšiu noc. Pri staršom pomohlo len úplne odstaviť

autor
13. okt 2022

@domka222
@chrumka333 ani neviete aka som šťastna že nie som sama😄

ajka0207
13. okt 2022

Ja si myslím že jej nestačí dojčenie cez deň, najmä ak málo papá, doháňa v noci. Ja by som pridala denne dojčenie.

mamkalentedkova
13. okt 2022

Skúsila by som.dojcit viac cez deň ..a skúšať po trošku ,aspoň po pár lyžičkách vždy nejaký prikrm.Mozes zarobiť redšiu kašu na večer a skúsiť dávať do fľaše .Ale moja má 15 mesiacov cez deň kojim možno aj 10 krát a aj tak sa v noci budí ,a teraz ,keď jej idú zúbky ani nevravím