Ahojte, prosim vas, ake mate skusenosti? Ak babatko pravidelne prespi celu noc, mate cez den dostatok mliecka? Neznizila sa vam tvorba az tak, ze sa ukoncilo dojcenie? Myslim pri dietati od 6 mesiacov do 1 roka. Dakujem za odpoved🙂
Neboj, o mliecko neprides, moja prva dcerka spinkavala celu noc od troch mesiacov a kojili sme az do dvoch rokov 😀
@duratlicka je to individulane..zalezi na tom ako casto sa ti dojci cez, den, ci je dojcena na pozoadanie, ci pouziva cumlik a pod
pokial mas dietatko ktore prirodzene dospelo do stadia, ze prespi celu noc bez metod vyplakvana, bez cun´mla, tak sa tvorba mliecka prisposobi
ale cez den by malo byt dietatko dojcene na poziadanie, kedy potrebuje a vypyta si, nenatahovat intervali, nenahradzat dojcenie prikrmamiu a prikrmovat popri dojceni
a osbne skusenosti...maly mi spal celu noc od 14 mesiacov a stale je dojceny, bude mat tri roky a mala sa tvari teraz ako 13 mesacna, ze bude prespinkavat celu noc a tiez je stale dojcena na pozadanie
ahoj, znižila sa mi tvorba....odkedy v noci malý nepapá, odmietol v 7 mesiaci..............ja mám denne 410 ml mlieka..............ale malý cez deň nevypije ani kvapku....iba večer a v noci 1x..........ale ja odsávam......a pije z flašky.....
To mas stastie ak Ti prespi celu noc 🙂 Ja si myslim, ze mliecka by malo byt dostatok, ak sa cez den dostatocne casto priklada.