Moje bábätko je plne kojene materským mliekom. Vždy kojím v ľahu. Naposledy som v polohe v klasickom sede a dieťa na rukách kojila v pôrodnici. Ked ideme vonku beriem mlieko do fľaše lebo je problem ze dieťa akoby neviem nakojit posediacky. Dieťa sa nechce prisat a ani v tej polohe na rukách nevie vydržať stále sa mi hýbe. Co s tým prosim?
@petamich toto mal aj môj! Vždy sa mi zavesil na retiazku na ktorej mám swarovského srdce(to sa mu ligotalo) a hľadel na to ako uhranutý. A aj tak zaspával cca do 3r. Potom sa mu ju konečne podarilo roztrhnúť a ja som dostala novú a tú odtrhnutú má na krku on. A už neškrtí mňa,ale seba😉
@dusankomoj sa tak sama seba pytam, ci to je sposob ako mi muz kupi novu retiazku 😂😂
Dieta sa priklada k prsniku, nie naopak.. Zabalit do perinky, zavinovacky, deky. Dieta prestane kopat, vrtiet sa. Bude sa citit v bezpeci. Uz to zalezi iba od teba. Viac ti nikdo nedokaze pomoct. Trenovat.
@petamich ja som použila presne ten argument! TVOJE dieťa mi roztrhlo,kúp novú!
kojila som len po lezicky a bolo
Aj ja dojcim hlavne poleziacky a vyhovuje.. xD Ked je nevyhnutnost,tak pocucka aj ked som v sede...ale viac grga.. to je len fakt pripad nudze. xD
Ja som spočiatku kojila "na futbalistu" inak som nevedela, postupne sa to lepsilo, aj malý rástol, a pochopil, že jednoducho to musí zvládnuť v akejkoľvek pozícii, ak chce papať 😆. (aj v aute, aj na drevenej stoličke, aj na vani)
Čiže jedine cvik a tréning, ono sa to zlepší.
Ja som nemohla po sedačky lebo mne tak mlieko tieklo že mala ho tak nestíhala cucat a drhla sa takže ja som ju kojila len v ľahu
ja som sa zas absolutne nevedela naucit kojit po leziacky za celych 19m co som kojila syna 😁🤷🏼♀️
v noci som to zo zaciatku davala dost tazko, proste vstat, vybrat dieta z postielky a sadnut si, ale zvykla som si 🙂
skus po sediacky jednoducho len najst polohu, ktora bude vyhovovat obom, zacinala som aj ja ako na obr. ze futbalista, potom to uz neskor islo akokolvek, len teda poleziacky nie😂
Skusaj skusaj skusaj..tiez sme kojili zo zaciatku len po leziacky ale na poradni sa nehodus na dlazku ked decko vresti od hladu..proste musis najst ten spracny uhol sklon kam ruky kam nohy kam babo a pojde to..vydrz trpezlivo pomalicky skusaj..
Ja som po leziacky 9 mesiacov inak sme to nevedeli 🤣 laktačná mi polohu ukázala vysvetlila a išlo to .. hlavne veľmi praktické najmä v noci
zeny tak ono da da aj iba po leziacky 🙂 ale keby si lahnem na lavicku v parku (co raz za cas musim kojit na verejnosti ak ked to neoblubujem) asi by ti ludia na mna cudne pozerali 😂 a neviem veru ci sa tam obaja vojdeme 😬 cize chapem autorku, ze asi aj na taketo situacie mysli, doma aj ja kojim iba po leziacky
treba iba trenovat, tiez som to tak mala a chcelo to iba prax aspon u mna (po sediacky som dlho nemohla, lebo som nevedela sediet) a pripadne si zavolat domov laktacnu, ktora ti ukaze ako na to 🙂 a tiez sa mi maly hybe, tak nosim "kojo nahrdelnik" a s nim sa hra napr.