Neustále dojčenie

qwer2019
13. nov 2021

Ahojte . Mám 14m syna. Asi 2m dozadu sme prešli len na nočné kojenie. Cez deň mal UM. Teraz bol chorí a nechcel nič len MM. Problém je ten,že teraz všetko odmieta a každú chvíľu chce prsník. A keď mu ho nedám plače. Už mám málo mlieka. Co mam robiť? Som zúfalá.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
qwer2019
autor
13. nov 2021

@bambulienka25 nechce odmieta. Ako som už v príspevku písala. Nechce nič iné len sa prisat

simsalabim
13. nov 2021

@qwer2019 ak z nechces kojit, tak iba vydrzat. Nedat. Prelep si bradavky velkou naplastou a ukaz a povedz, ze mas bobo. Nedovol mu strhnut ich. Poplace, zabudne.

qwer2019
autor
13. nov 2021

@simsalabim Véd teraz mu už štvrť hodiny ručí a driape ma jak skodnu.

simsalabim
13. nov 2021

@qwer2019 vydrzat. Utesit inak. Ist na prechadzku.

hederamonstera
13. nov 2021

nechce mlieko, chce teba, prsia nie su len na potravu ale aj pre psychicku pohodu. Tym, ze je chory, tak viac psychicky potrebuje. Zalezi uz len na tebe, co teda chces - vydrzat a dopriat mu to alebo naopak.

qwer2019
autor
13. nov 2021

@hederamonstera Véd ale venujem sa mu a dávam mu lásku aj inak. Nemusí to byť len o prsníku. Véd mu nedokážem dať toľko koľko chce. A ak sa mi zase rozbehne mlieko, tak budem tam kde pred trištvrte rokom z touto intenzitou kojenia

hederamonstera
13. nov 2021

@qwer2019 ja to len vysvetlujem, preco to chce. Ale urob si ako to citis ty (citis, nie myslis, ze by si mala)

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciannka83
13. nov 2021

Ak je chory, tak mu daj. Asi to potrebuje. Ked bude velky uz nebude ti na prse sediet. tak, jak sa mlieko rozbehne, tak odide. Ja by som dieta tak ,,netyrala,, pokial by na to neboli ine dovody.

nwnw
13. nov 2021

@qwer2019 a nerastu nejake zuby??? Vtedy odmietaju jest a ukludnuju sa na cecku

luciannka83
13. nov 2021

@qwer2019 a 14 mesacne dietatko je este male, aby sa mu odopieralo dojcenie.

elizabet173
13. nov 2021

@qwer2019 ešte by som chvíľu vydržala, teraz to syn potrebuje, po pár mesiacoch by som ho odstavila a fľašu ani neponúkala., ale pohár.

miadi
13. nov 2021

Tak Bud vydrzis niekolko dni a noci cirkus no nedas., alebo doprajes co chce das budes mat viac mlieka a casom nechas nanho stym prestat .. Proste mas len 2moznosti Bud alebo nic ine medzi tym nie je. Zariadis sa podla seba alebo podla neho. Je to len tvoja vec .

inom75
13. nov 2021

@qwer2019 ja som kojila 36 mesiacov a celkom nám to vyhovovalo. Hlavne, keď už bol syn väčší, sám sa v noci obslúžil a ja som kľudne spala. 😅 Aj keď sme boli v nemocnici, tak bol stále pricucnutý a ukľudňoval sa. Ber to ako pozitívum, nemusíš nosiť nič na pitie, zohrievať.... Neboj, raz budeš spomínať, aký zlatučký bol, keď sa dožadoval mliečka.😝

mareri
21. nov 2021

dala by som mu flašku s mliečkom. Viem, že to bude naročne a bude vzdorovat, ale inak to asi nepojde

qwer2019
autor
22. nov 2021

@mareri on už bol zvyknutý, lwn cez tu chorobu sa to pokazilo. Už konečne vypije s fľaše mlieko, ale furt si vyžaduje kojenie. A keď mu nedám placeee

denda007
22. nov 2021

Ja tiež beriem dojčenie ako plus...má 2 roky a keď vonku prší a už neviem čo s ním dám mu cicku a didka si a cusi😀😀

qwer2019
autor
22. nov 2021

@denda007 ja to už beriem ako negatívum. Nevládzem už. Som vychudnutá, neviem pribrat, tým pádom som Slabá, bolia ma už prsia z kojenia. Som cela dohryzená. Keďže keď sa mu chxe tak si občas zahryzne. Dcéru som kojila 2m, nechcela moje mlieko. Malého som chxela aspoň do roka a teraz ho neviem odnaučiť