Nestačí jej materské mliečko?

evastejskalova
23. sep 2013

Ahojte mamicky.....prosim.o radu...Vas nazor...skusenosti 😉 mam troj tyzdnovu dcerku,ktoru plne kojim. Doteraz sme pekne spinkavali a v pravidelnych dvoj hodinovych ibtervaloch sme kojili. No posledne dni malinka spinka tak max. hodinu a to cez den aj noc a ked jej ponuknem prsnik aby sa napapala tak len chvilku pocuca a potom zaspinka. Budim ju aby papala ale malokedy sa mi.to.podari. Neviem ci mam malo mlieka....k zadnemu mliecku sa asi ani nedostane lebo nechce pit...potom mrnci a je mrzuta. Prosim poradte co robit aby sa to napravilo....nakolko velmi chcem pokracovat v kojeni.

1buja
23. sep 2013

Ahoj mala som podobný problem,na radu starej mami aj ked trochu krutejsiej som nechala maleho trosku vyhladovat a potom papal dobre ale treba dodrziavat interval, nekrm pokial nechce pocuckavanie bol u nas problem bo si zvykol pri tom zaspavat. držim palcek

saska.t
23. sep 2013

@evastejskalova je to normalna faza vo vyvoji, mam tiez 3 tyz. dcerku a najnovsie pije z kazdeho prsa max. 5 min a zaspi,tyzden predtym pila vzdy len z jedneho cca 15 min. dieta sa vyvyja a preto sa fazy menia,tiez spime omnoho menej, na zac. prespala v noci aj 5-6 hod. dnes nie viac ako 2-3 hod, nespokojnost prameni (hlavne vecer) z dozrievania nerv. systemu,hlavne treba vydrzat ak pribera a ma denne 6-7 plne pocikanych plienok je vsetko ok 😉

jazmina83
23. sep 2013

@evastejskalova Ahoj,mam 4 tyzdnoveho chlapceka a tiez to obcas robi 🙂 ale ostante pokojna, hlavne nech je mliecko,tak ako sa babo meni,rastie,tak isto sa bude menit aj tvorba mliecka,podla potreby maleho. Moj maly nam vecer spravil pol hodinovy cirkus ,hysak len preto,ze mu pri otvoreni pusinky to mlieko netieklo samo 😀 😀 😀 jednoducho su niekedy lenive aj potiahnut 😀 , drzim palce 😉

evastejskalova
autor
23. sep 2013

Dakujem babenky za psychicku podporu 😉 Vidime ze nie som v tom sama. Je to moje prve dieta a tak ma chyta hned panika 😉 No je super ked mi takto niekto poradi. Tak dufam ze sa vsetko upravi a budeme mat domka spokojne babetka 😉

evastejskalova
autor
23. sep 2013

a zabudla som....mame denne tych sest plienok pocikanych 😉

eveenka
23. sep 2013

@evastejskalova nebojsa urcite sak zadnemu mliecku dostane, lebo nevies po akej dobe prechadza z prewxneho na zadne ci po 1, 2 alebo 5 minutach. Dieta si potiahne tolko kolko potrebuje. Ja som kojila do pol roka kazdu 1-2 hod a podvecer aj kazdu polhodinu a cez den sme skoro vobec nespavali, mali sme reflux, ovracany cely byt, na zemi boli polmetrove mlaky a mesacne sme priberali kilecko :D, revala stale jak pavian, pomahalo len satkovanie, bola som jak zombiee 🙂 ale vydrzala som a oplatilo 🙂 neboj sa ono sa to casm urcite zlepsi ked prejdete na nejaky svoj rezim tak to uz bude super 🙂