Ahojte mamicky!
Mám sedemmesacnu dcerku.Je na UM ale je velmi nervozna ked papa. Zacne sa cela mlet stale pusta cumel od flasky a place potom si zas trocha potiahne a zase place.Pritom sa este pretaca a celá sa mele.Vobec sa nevie v klude napapat a vacsinou ako je uplakana ani vsetko nespapa.A to mi robi pri kazdom papani ci cez alebo cez noc to je jedno.Neviete niektora cim to moze byt? dakujem
ano vzdy ked papa z lase bud mliecko alebo kasa
a robi to od zaciatku papania, alebo po chvilke?
@lenka0283 vyskusaj Nutrilon AR. My sme mali to iste, neskutocny plac pri piti mliecka, na striedacku sme mu davali cumlik a flasku aby sa medzitym upokojil, vobec negrckal az ked zacal stvornozkovat zacal vrackat ako 7 mesacny a az vtedy nam diagnostikovali reflux, nam ten nutrilon zabral hned len potrebujes flasku s vacsim otvorom lebo je to strasne huste mliecko. A samozrejme ist k lekarke a na gastro a myslim ze do konca 8 mesiaca mas narok na to aby ti polovicu preplatila poistovna, lebo je to dost drahe mliecko. Ale nam to pomohlo neskutocne.
no skusim to lebo uz neviem co mam robit aby sa kludne napapala...nato mliecko sa urcite opytam aj doktorke poviem...tiez mi vobec negrcka...dakujem baby 🙂
moj to robi ked ho kojim, zacne pekne sat a po chvili sa zacne mrvit krutit,s rukami naraba,odtahuje sa bucha ma s pästami,akoby nevedel bradavku chytit,musim prestat a zas po chvili mu dam,neviem co to robi ☹ a mame reflux moze to byt z toho?
@malinovka333 moze, a nemat prilis silny tok mliecka-babo ho vtedy nestiha prehltat a robi presne toto
@lenka0283 a robi to len pri mliecku?