ahoj.Moje dieťatko je veľmi nepokojné počas krmenia...neustále sa vrtí, mrnčí, niekedy mi to pripadá, ako keby sa nemohol nadýchnuť, krúti hlavou z boka na bok, jeduje sa a nepomáha ani, keď ho dám z rúk dole aby mohol rovno ležať, kedže som si najprv myslela, že je v tom problém, že sa na mojich rukách necíti dobre, nekojím ho, odsávam si mliečko a tak mu ho dávam.....začal to robiť tento mesiac, predtým síce občas sa pomrvil, ale teraz sa je to pri každom jedení...iba v noci pije celkom obstojne aj keď tiež sa krúti ako by mu niečo vadilo...prosím poraďte mi čo s tým .....díky moc
@zaira301 skus vyskusat ci nema na cumliku malu,velku dierku mozno mu tecie mlieko pomali,rychlo mne to robla na prsniku ked je slo pomali mlieko vzdy som ju prehodila na druhy prsnik a ked sa zacala jedovat opakovala som to. ja som kojila na posteli po leziacky vonku na rukach prosim ta ako ta naoadlo ze sa neciti dobre?robi to vrla deticiek mne tiez jedla najlesie v noci v polospanku. 🙂 casom to same preslo. skusaj ponukat naspat prsnik hlavne v noci nemusis ho prehadzovat s prsnika na druhy aby sa nezobudil len sa natoc ty ja tak kojim doteraz dieta si pekne lezi ja sa troska potociim nadvihnem.nakoji sa z oboch prsnikov.ak by si mala casom velmi vela mlieka,pred kojenim troska odstriekaj bude sa mu lepsie pit.
@laurka15...to som neskúšala nechať ho odgrgnúť, lebo on sa krúti už na začiatku krmenia....ale vyskúšam ho dať a uvidíme....díky moc za odpoveď
@nibiru .....ja nekojím z prníka, odsávam si, nechce mi piť z prsníka a to už od samého začiatku ho nekojím...a to už má 5 mesiacov, síce mlieko už strácam, ale snažím sa ho materským mliečkom krmiť tak dlho, pokiaľ to bude možné...už mu dávam aj nutrilon a začala som aj príkrmom....díky za odpoveď
@nibiru...pred dvoma mesiacmi som zmenila cumlík s väčšou dierkou a pil v pohode....už som aj nad tým rozmýšľala, či som nemala mu nechať ten cumlík s najmenšou dierkou, ale zasa je už dosť veľký a nemalo by mu to už vadiť...inak som skúšala ho prikladať si k prsníku, ale nepomohlo to....ani nepotiahol....len sa na mňa díval, že čo som mu to ponúkla 🙂 ale v noci som to neskúšala, možno by to pomohlo 🙂
@zaira301 no sak nic sa nedeje ked nekojis ja som odsavala do 6M. a davala do mrazaka ja som sa ale bala ze o mlieko dojdem a nedosla som kojim dalej len tiez som bola stoho nanervi 😀 😀 ze co ak ....nema reflux skus ho krmit vo zvisenej polohe ci sa mu nahodou nevraca miecko nazad do hdielka reflux sa kludne moze objavit aj neskor ....skus ho nechavat aj po napapani alebo potom sa mu plnia zubkami dasienka a boli ho to.mi pouzivame kamistad je na trhu jediny s mezokainom a naozaj nam pomahal mali sme vsetky geli ale ten to bol najlepsi.kolkatku ma cumlik lebo take 5m. niektore maju uz aj 3ku cumlik.to ti uz vedia sat jak dive:o)si ma pobavila tym ze maly na teba kukal co mu davas normalne som si ho predctavila xixixixixi
ahoj,tvoje babo moze mat reflux.moj adam to zacal robit zaciatkom 3 mesiaca a postupne lekari prisli na to ze ide o tkz.acid reflux.Zal. kyselina mu vybiehala hore ,palila ho zaha,bol presne takto nespokojny ako pises ty.teraz berie liekz a je to omnoho lepsie.my sme zazili peklo kym nam dali lieky,maleho palila zaha 24 hodin denne.ten reflux ma velmi silny.
mne toto robieval malý, a zistila som, že sa mu chcelo odgrgnúť.... takže nechcel ani piť, plakal, hlavičkou krútil............. tak som ho zobrala na ruky, počkala, odgrgol a potom začal bez problémov piť.... možno to bude niečo podobné, treba skúsiť.... 😉