Nekvalitné mliečko po narkóze

ninamaria2013
9. sep 2013

Ahojte neviete mi niekto poradiť som dva týždne po operácií a po operácii som nemohla tri dni dojčiť 3 mesačnú dcérku, za ten čas jej manžel dával nutrilon, teraz dcérka sa mi aj prisaje na prsník ale po chvíli je nervózna ako keby jej moje mliečko nestačilo. Skúšala som si odsať mlieko ale mám ho strašne málo a aj keď dcérka vypije moje mliečko z fľaše vždy jej ešte musíme dorobiť nutrilon. Neviem čo mám robiť prestať ju kojiť úplne, prestať si odsávať alebo vytrvať v kojeni že možno sa to časom zlepší ?

ajka30
9. sep 2013

@ninamaria2013 ak sa da, tak vydrz kojit, urcite sa to zlepsi. Najlepsie ale spravis ak budes kontaktovat nejaku laktacnu poradkynu v tvojom okoli www.mamila.sk , urcite ti dobre poradia.

bashka
9. sep 2013

hm, to ti povedali, ze nemozes dojcit po narkoze? Az tri dni? A preco potom zeny dojcia svoje deti po cisarskom reze? Kludne si dojcit mohla, no to je jedno uz teraz, niekedy aj jedna flasa vsetko pokazi, zavolaj co najskor laktacnu poradkynu z tvojho okolia a date vsetko do poriadku. Drzim palec 🙂

bashka
9. sep 2013

tie dni asi asi bola v nemocnici, ze...ale dojcenu dcerku by ti umoznili dojcit keby ju manzel priniesol...no co bolo bolo, da sa vsetko napravit...len konaj rychlo 🙂

martina_uk
9. sep 2013

@ninamaria2013 ja som nekojila sice iba 24 hodin po narkoze a 12 hodin pred koli liekom ktore mi uz museli nasadit ale mlieko mi tiez oslablo. Kupila som si gravimilk ci ako sa to vola aby to pomohlo, k tomu homeopatika ktore su na tvorbu mlieka, ale myslim ze boli na predpis a jedla som vela veci z ktorych sa mi nalievali prsia.. ja napr ked som chcela jest puding musela byt mala velmi hladne lebo sa mi potom tvorilo velmi vela mlieka.. neviem co zabralo ale asi po tyzdni sa to dostalo do normalu.. jedla som vela polievok, vela pila a mala ten gravimilk a homeopatika ;) drzim palce, urcite to nevzdavaj ak mas zaujem dojcit tak vydrz, my sme kojili do roka a operovali ma ked mala dcerka pol roka

ninamaria2013
autor
30. sep 2013

Baby ďakujem za rady, vydržala som kojiť a teraz po mesiaci sa to pomaly zlepšuje, kúpila som si čaj na podporu mliečka a často ju prikladám k prsníku....🙂