Nedostatočná tvorba mlieka

bessdonna
13. aug 2023

Prosim vas, moze mat maminka nedostatocnu tvorbu ak babo pribera a vzdy mu staci na jedno dojcenie jeden prsnik. Proste maminka ponukne druhy a bud nechce alebo uz len par glgov si da. Lebo pani z mamily jej naordinovala bylinky kvoli tomu, ze zopar dni sa stava, ze strajkuje, hneva sa.

salamistka
13. aug 2023

Dokonca aj keby bábätko nepriberalo stále alebo veľa, tak prijíma dosť mlieka...váčšinou majú bábätká obľúbenejší prsník, možno ten z ktorého lepšie ide mlieko, to je normálne...

nikasmile
13. aug 2023

@bessdonna bylinky neuškodia, ale postupné vysadenie dodržať. Niektoré detičky pijú z dvoch, iné z jedného. Kým priberá tak je to v poriadku. Naozaj naši tiež extra mliečka nepili a boli kojení do 15m.

anavixy
13. aug 2023

Bylinky v takych davkach ako radi mamila velmi lahko uskodia, a ak neuskodia, tak su zbytocne. Ked uz niekto uziva bylinky, tak v takom davkovani ako je na obale. A nie, netreba jej bylinky, akoze kvoli comu ked dieta prospieva? To ze mama bude vonat ako seno ma dieta presvedcit aby nestrajkovalo ci ako? Moze mat napriklad silny tok, preto dieta odmieta prsnika lebo sa odtahuje, mnoho dalsieho, ale nic z toho nezachránia bylinky. Mamicka nech si nabuduce hlada laktacnu konzultantku, nie poradkynu.

aiana24
13. aug 2023

V roznych obdobiach je krmenie rozne. Niekedy jedno krmenie babo pije len z jedneho prsa, inokedy z oboch, inokedy je rastovy spurt a pije z oboch na striedacku niekolkokrat lebo stale chce. Ale bylinky na tvorbu mlieka nicomu neuskodia

bessdonna
autor
14. aug 2023

@aiana24 ale uskodi pocit, ze ma nedostatok mlieka, pricom nema mozno. A ani penazi nema navyse

filodendron
19. aug 2023

@bessdonna to iste sa stalo aj mne, zavolala som si pani z mamily, lebo som chcela odkontrolovat prisatie a ona ma zacala zneistovat, naordinovala byliny, natlacila do hlavy veci ze caste dojcenie je zle, ze ma novorodenec vydrzat 2 hod aspon a bla bla. Cele zle, dost to skodi na psychiku.

bessdonna
autor
21. aug 2023

@filodendron fakt? U mna zas opacne, ze nemusi nic vydrzat a mam jej ponukat prsniky kazdych 20 min. Bolo to strasne, pripadala som si ako psycho. Pri druhej som to robila tak, ze ked si nepytala, tak som ju nechala 2 h a potom ponukla.

juliacenc
21. aug 2023

@bessdonna nie je dovod na paniku, babatko by dalo najovo, ze ma malo… z popisu je vsetko OK bylinky neuskodia, ale je to drahe… a hlavne aby si clovek psychicky z tych reci neuskodil… je uplne normalne, ze staci aj jeden prsnik

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz