Nedarí sa dojčiť

perlita007
6. jan 2023

Prosím som už zúfalá, malinká si nevie chytiť prsnik, nevie ťahať.....mám s ňou trpezlivosť....ale nemôžem ju nechať hladnu..,dám jej z fľašky Nutrilon....ale mi ho vyvráti.....čiže je zas hladná.....čo mám robiť....už som vyčerpana po nociach

iritka
6. jan 2023

@perlita007 nema prirastenu podjazykovu uzdicku? Odsat svoje mlieko a dat z flase?

puupava15
6. jan 2023

@perlita007 ja tiež poradím odsat mlieko a dat z fľašky. Ja som tak fungovala

zuzinka888
6. jan 2023

Skus davat menej mliecka. Mam skoro rocneho syna a viac ako 120ml na jedno papanie neda. A to niektore pol rocne daju aj 240ml. Skus sa odsavat a medzi papanim urobit prestavku. Babo moze mat aj reflux. Hlavne nestresuj a nemaj zo seba pocit, ze si zla mama , lebo to nejde. Odsavaj co najviac a daj z flase( tu ti moze pomict manzel hlavne v noci- cez vikend- a ty oddychnes a naberies silu do dalsieho boja.

miadi
6. jan 2023

Ako ze nevie si chytit prsnik? Ak je to novorodenec tak prsnik jej Musis dat ty do ust ., a tak hlbsie aby dvorce pomali Nebolo vidno. Zvracat moze z toho ze jej um nesadlo ale moze byt ze je uz moc plna,

mamamasama
6. jan 2023

Bola pri tebe laktačná? Skús nájsť nejakú v okolí. Tá moja mi zachránila dojčenie. 🙏

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miska1701
6. jan 2023

@perlita007 ja som odsavala a krmila z flase a medzi tym som stale prikladala,niekedy sa chytila,niekedy nie,od 2,5 mesiaca sa uz len dojcime bez flase, nejako sme sa to naucili, uz bude mat 7 mesiacov a bez problemov.
Treba skusat,popripade laktacna. Vela stastia prajem🙂

nwnw
6. jan 2023

@perlita007 zavolaj si laktacnu poradkynu. Zisti ci nema uzdicku prirastenu. To trapenie doma sama je na palicu. Mne dieta nevedelo sat, lebo v nemocke ho naucili na cumel a flasu. Trvalo to dlho, kym sa naucil. Ani tie odsavacky nie su bohvieco.

anna771100
6. jan 2023

Urýchlene zavolať laktačnú. Z flaše sa saje iným spôsobom ako z prsa. Treba to hneď riesiť, ak chceš dojčiť. Ak dieťa ešte nevie sať z prsa a dáš flašu dudel, tak sa to len viac komplikuje. Dokŕmiť sa dá aj inak, všetko ukáže laktačná. Na mamila.sk je zoznam laktačných.

mtn112233
12. jan 2023

@perlita007 daj skontrolovať podjazykove uzdicky.. môjmu strihali na orl ked mal dva týždne a nebyť toho tak nekojim.. viem ze teraz je to moderné že laktacne na to posielaju takmer každé dieťa ale sú pripady ako napríklad my kde aj lekarka na orl povedala že je to opodstatnene a ma to silne prirastene takže by mohol mať neskôr aj problem s vyslovovanim a tak.. maly sa od narodenia nevedel prisat nedokazal vyplazit jazyk a chytiť bradavku

essenceee
25. jan 2023

hlavne to chce klud. Tiež mi to nešlo a tak mi obe deti vyrastli na umelom mliečku