Ahojte vždy som bola útlej postavy , momentálne aa snažím pribrať no nedarí sa mi a namiesto toho chudnem . Zatiaľ to nie je nič rapídne ale aj tak . Pripisujem to k dojčeniu . Zienky ktoré ste schudli koli dojčeniu ako ste prosím zistili že je to dojčením a ako ste to riesili ? Kojit nechcem prestať ešte . Mala ma 3 mesiace . Ďakujem
co by som dala za chudnutie pocas kojenia... ja som pribrala aj to, co som ani pocas tehotenstva nemala a ani po ukonceni kojenia to neslo same... zatat sa a makat - moja jedina cesta....
jedz normalne, a najma vyvazene a zdravo, koj, ked sa ti da, a ked teda tak privela chudnes - jedz viac.. po ukonceni kojenia moze byt vsetko inak
@viestta aj vajíčka nevymenovala som všetko . Proste nič diétne nejem , jem aj ovocie aj zeleninu všetko . Na čo mám chuť zjem . Mliečne výrobky nejdem často aj keď nevyhýbam sa ani tým , no skrz kojenia nie každý den . Ale dá sa bezne pribrať aj bez nich .asi mi nič one nezostáva len vydržať a po kojení sa to snáď zlepší . Ak nie príčina bude inde
@zuzuliennka1 aaah chapem .. ale ver tomu že mi čo sme chudé až príliš tak sa trápime rovnako ako vy čo by ste chceli schudnúť :( nám sa nedarí pribrať a tiež to nie je prijemne byt chudý až moc
@kikaaa444 a riešila si to niekedy u doktora?
Nemôže byť za tým štítna žľaza alebo niečo podobné ?
Váhu máš naozaj nízku, trebalo by na to odborníka alebo aspoň výživového poradcu.
Zápis si za týždeň naozaj každé jedlo čo si zjedla - sú na to aj aplikácie. Nech sa vedia od niečoho odpichnut.
@kikaaa444 tiež odporúčam najskôr zbehnúť k lekárovi, či nie je problém niekde inde. Ja som na tom bola podobne, aj s mierami, teraz si držím 50 kíl, no pomohol mi až pravidelný pohyb. Pred deťmi som aktívne športovala a ako som ostala doma a nerobila nič, váha mi išla veľmi dole.
@majamat nie nie je to malo . Musela by so vidieť moj typ postavy . Chuda som bola vždy a zas inak vyzerá na mne 49 kg inak na inej osobe chápeš . Ka napr ak mám už vyše 50 tak som taká mala bacuľka prisaham teda 53kg napr to už nie 😀 tak 52max je u mna ok . Ale ideál tých 50
Tiež som to tak mala.... zachránilo ma jedine ukončenie kojenia.... Aj keď u mňa sa to začalo prejavovať o čosi neskôr ako u teba....