Nechcené chudnutie počas dojčenia. Čo mám robiť?

kikaaa444
6. sep 2020

Ahojte vždy som bola útlej postavy , momentálne aa snažím pribrať no nedarí sa mi a namiesto toho chudnem . Zatiaľ to nie je nič rapídne ale aj tak . Pripisujem to k dojčeniu . Zienky ktoré ste schudli koli dojčeniu ako ste prosím zistili že je to dojčením a ako ste to riesili ? Kojit nechcem prestať ešte . Mala ma 3 mesiace . Ďakujem

deti95060810
6. sep 2020

Tiež som to tak mala.... zachránilo ma jedine ukončenie kojenia.... Aj keď u mňa sa to začalo prejavovať o čosi neskôr ako u teba....

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikaaa444
autor
6. sep 2020

@viestta lenže ja jem . Jem moc viac sa nedá . I napriek tomu chudnem preto to pripisujem kojeniu. Moja bežná váha je 49-50kg. Teraz mám tak 45-46 každý den inak nie je to rapídny rozdiel len ide o to že sa snažím pribrať aby som mala aspoň tých 49 a namiesto toho chudnem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzuliennka1
6. sep 2020

co by som dala za chudnutie pocas kojenia... ja som pribrala aj to, co som ani pocas tehotenstva nemala a ani po ukonceni kojenia to neslo same... zatat sa a makat - moja jedina cesta....
jedz normalne, a najma vyvazene a zdravo, koj, ked sa ti da, a ked teda tak privela chudnes - jedz viac.. po ukonceni kojenia moze byt vsetko inak

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikaaa444
autor
6. sep 2020

@viestta no jeeem všetko . Pečivo , sladkosti hranolky ,vysmazane, mäso majoneza proste fakt všetko . Nie je to Zrovna zdravý spôsob pribratia ale čo už

kikaaa444
autor
6. sep 2020

@majamat som nízka 165cm , len u mna 3 kilový rozdiel strašne vidno . Pri váhe 49 vyzerám ok , pekne stihla no 46 už je zle i keď taký rozdiel to nie je , na mojom type postavy to vyzerá zle , posobim ako decko fakt

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikaaa444
autor
6. sep 2020

@viestta aj vajíčka nevymenovala som všetko . Proste nič diétne nejem , jem aj ovocie aj zeleninu všetko . Na čo mám chuť zjem . Mliečne výrobky nejdem často aj keď nevyhýbam sa ani tým , no skrz kojenia nie každý den . Ale dá sa bezne pribrať aj bez nich .asi mi nič one nezostáva len vydržať a po kojení sa to snáď zlepší . Ak nie príčina bude inde

kikaaa444
autor
6. sep 2020

@zuzuliennka1 aaah chapem .. ale ver tomu že mi čo sme chudé až príliš tak sa trápime rovnako ako vy čo by ste chceli schudnúť :( nám sa nedarí pribrať a tiež to nie je prijemne byt chudý až moc

ivca88
6. sep 2020

@kikaaa444 a riešila si to niekedy u doktora?
Nemôže byť za tým štítna žľaza alebo niečo podobné ?
Váhu máš naozaj nízku, trebalo by na to odborníka alebo aspoň výživového poradcu.
Zápis si za týždeň naozaj každé jedlo čo si zjedla - sú na to aj aplikácie. Nech sa vedia od niečoho odpichnut.

carduelis
6. sep 2020

@kikaaa444 stitnu zlazu mas ok? Kamoska tak mala, ze po porode velmi vela chudla, byvalo jej horuco, citila zrychleny tlkot srdca a zistili jej zvysenu cinnost stitnej, pozri si priznaky

behulka
6. sep 2020

@kikaaa444 tiež odporúčam najskôr zbehnúť k lekárovi, či nie je problém niekde inde. Ja som na tom bola podobne, aj s mierami, teraz si držím 50 kíl, no pomohol mi až pravidelný pohyb. Pred deťmi som aktívne športovala a ako som ostala doma a nerobila nič, váha mi išla veľmi dole.

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikaaa444
autor
7. sep 2020

@majamat nie nie je to malo . Musela by so vidieť moj typ postavy . Chuda som bola vždy a zas inak vyzerá na mne 49 kg inak na inej osobe chápeš . Ka napr ak mám už vyše 50 tak som taká mala bacuľka prisaham teda 53kg napr to už nie 😀 tak 52max je u mna ok . Ale ideál tých 50

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikaaa444
autor
7. sep 2020

@majamat to bmi je diskutabilné netreba sa na to pozerať . To by podaktorí podľa bmi museli byt poriadne prasce😅 49-50 je moja ideálna váha, vždy som taká bola , keby mám toľko koľko hovoria nejaké čísla tak je zo mna bacuľka 😀

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz