Ahojte, prosim poradte, uz nechcem kojit ako sa zbavit mlieka? Dakujem Vam pekne.
@katka.t ak nechces kojit a nechces cakat kym sa dietatko rozhodne same ukoncit dojcenie tak http://dojcenie.wordpress.com/category/odstaven...
@anjelicek26 dakujem, vyskusam
mne pomohli iba tabletky od doktora na zastavenie laktacie....take tie domace babske recepty mi vobec nepomohli 😉
@natalia777 a nebolo ti zle od tych tabletiek? lebo vela mamiciek sa stazuje na vedlajsie ucinky tych tabletiek.
@katka.t inak kolo 2-2,5 roka si dieta ukotvuje dojcenie..vtedy sa zvykne dojcit ozaj casto a potom sa postupne pripravuje na samoodstavenie
plus mozno citi ze si nervozna, nevie co sa deje tak sa potrebuje viac ukludnit na mliecku a ked na to ty nemas zrovna chut je pochopitelne ze si este viac nervozna co jeho prijme k tomu aby sa este vic dozadoval dojcenia
pomaha erioesit to, pripadne si stanovut pravidla..ze dajme tomu pred sapnim a po zobudeni..mozno zo zaciatku bude protestovat ale zvykne si
ta nervozita..tehu, menzes? ine tazkosti...niekedy pomoze najst pricinu a ono sa to potom nejak same poriesi
ak nechces tu riesit ak je to velmi osobne ..kludne IP
Ahoj, v lekarni dostat aj homeopatika na zastavenie laktacie, mne to pomohlo, bez vedlajsich ucinkov 🙂
@katka.t nemala som ziadne vedlajsie ucinky 🙂
@natalia777 ahoj ake to boli lieky a kto ti to predpisal?
Prosim vas potrebujem radu.Prestala dom kojit bola som si u doktorky predpisat tabletky Parlodel mozte mi povedat nejake ucinky po nich co ma caka kym ich budem brat??Velmi sa bojim..dakujem
naklepat kapustne listy jemne..poliat oliv olejom .. a prilozit na prsia dat cez to staru handru a zatiahnut kuchynskou foliou ... maj tak 2 dni a pi vela salviovho caju ... samozrejme listy men cca po 4 hodinach .. vecer maj tiez stiahnute .
Dakujem ale ja uz beriem tie tabletky tak potrebujem radu ohladom tych tabletiek ale dakujem
@natalia777 od zaciatku ked ste zacali brat tie tabletky ste nemali ziadne vedlajsie ucinky???ja ich beriem od dnes a trochu mam strach ako budem reagovat
ahoj nic mi nebolo iba som z nich mala upchaty nos ako keby som mala nadchu inac mi nic nebolo
Dakujem lebo sa bojim nejakych zlych ucinkov.Do kolkych dni zabrali???A neviete mi povedat ze ked som doteraz uz nic namala ziadne ucinky ci este pridu.Tabletku som si davala o 12.30 dakujem ahoj
ja som odstavila 20-mesacneho pred tyzdnom a neberiem nic...mne sa mlieko same prestava tvorit
@mamalina prosim vas potrebujem recept od lekara na tie tabletky?dakujem
U mna zabralo satku okolo prsnikov zaviazat na pevnejsie aby sa mlieka menej tvorilo,trosku obmedzit pitny rezim,odsavat len pokial je tlak v prsnikoch a len tolko aby sa ulavilo a za 4 dni hotovo😅
@victorialucia nie, recept netreba, je to volnopredajne 🙂
@mamalina prosim vas v lekarni bola taka mlada a nevedela mi poradit.Ked budem brat tie tabletky moze sa propri tom kojit?Dakujem
@victorialucia posielam Vam linku:
https://www.magister.sk/produkt/detail/produkty...
Kojit sa moze, nakolko je to homeopatikum. Ale ak chcete babatko odstavit, treba znizovat frekvenciu dojcenia, znizit prijem tekutin atd.
@natalia777 mozem sa spytatat, ako tie tabletky funguju?
Vsak si chod dat pichnut inj k dr
@katka.t - pi salviove caje, koj co najmenej aspon tyzden pred odstavenim, potom tri dni - ak mas tlak v prsnikoch, odsaj - ale vynechaj jedno kojenie medzi tym, druhy den uz len odstriekaj trocha a treti den uz by to malo byt len pnutie. Univerzalny recept neexistuje, nieco pri velkom tlaku budes musiet dat von, inak riskujes zapal. Tabletky na odstavenie neodporucam - maju dost hnusne vedlajsie ucinky.