Ahojte.. moja malicka ma 2 týždne, pije mi len z jedneho prsnika.. druhy prsnik si odsavam.. ale nie je naliaty... neodsajem ani 20ml.. myslite si ze ak budem pravidelne odsavat tak sa mi este moze naliat? ďakujem 🙂
Treba prikladat aj na druhy. Kludne v spanku. Dietatu sice staci jedno, ale disproporcia nie je pekna
moja zo začiatku jeden odmietala, konkrétny pravý... vadilo jej, že leží na ľavej strane.. :D tak som zmenila polohu dojčenia... dala som ju do polohy futbalová lopta či jak sa to volá, teda ležala na pravej strane a prisala sa a nevymýšľala.. :D :D potom sa naučila nejako z obidvoch a teraz jej je jedno ako ju položím
skús inú polohu, lebo odsávačkou toľko nedáš ako ked papá babatko...
Moja zo začiatku uplne v pohode z oboch. Keď sa laktacia upravila,tak pravý odmietala. Teraz na skoro 8m a keď jej dam pravý tak vymýšľa. Takže cez deň kojím z ľavého väčšinou a v noci keď spí jej dam aj pravý a neodmietne. Takže z toho čo nechce kojiť len v spánku a potom ponúknuť druhý. A to, že si odsaješ 20ml ešte nevypovedá o tom, koľko v ňom máš. Dieťatko odsaje určite viac.
Ponúkaj aj z toho kde je menej mlieka. Ono väčšinou vždy, sa v jednom prsníku tvorí menej a dieťa uprednostňuje často tirz viac jeden prsník.
Ja som vždy dala ten, kde sa tvorilo menej, vytiahli si a potom som šupla na plnši.
Co sa týka odsávania, nikdy odsavacka toľko nevytiahne, ako dieťa. To je najlepšia odsavacka
Skus prikladat najprv na to slabsie, jedine malinka ti to spusti never odsavacke, toto je cesta k odstaveniu, sama som to mala