Ahojte, po pôrode, asi ako väčšina z vás, mam hrozne naliate prsníky. Po každom kojeni sa snažím dat na úľavu kapustovu listy a na bradavky lanolin, len čo má trochu trápi, je, že keď si idem ľahnúť a pospať, tak len na chrbte. Snažím sa kus pospať na boku ale keď sa otočím prsníky sa prevalia ako keby som mala závažie a moc to boli. Mate aj vy s tým skúsenosť? Viete niečo poradiť, čo na to? Nech konečne zmením polohu spánku 😁
mlieko z prsníkov vytlač, lebo inak sa ti môže zapáliť prsník...
Upraví sa to asi po 6 týždňoch. Prispôsobí dopytu
Odsavaj po kojeni ale len do úľavy, nie do vyprazdnenia. Telo pochopi, ze ma vela mlieka. By som bola vďačna zavtaketo stavy.
@luciannka83 😁 prečo?
je to nepríjemné ale jediná rada je asi vydržať, prejde to samé..ja by som ti odsávanie neradila lebo sa ti môže stať, že sa nalejú ešte viac.
mlieko vytlač a daj ho dietatku neskor. Ja som toto nikdy nezažila. Mliečka som mala velmi malo a pritom tak velmi som chcela kojit
ja som mala opačny problem, musela som dokrmovat umelym mliečkom, lebo som ho mala malo a asi bolo i slabe, lebo mu nestačilo
Neviem, ako dlho po porode si, ale do takeho mesiaca sa tvorba mlieka prisposobi potrebe babatka a uz nebudu take naliate. Takze za mna len vydrzat. Ale ja som spavala na boku, sice bolest, ked som sa otocila, ale na chrbte by som nevyspala.