Dobry den,rada by som sa opytala odbornika ako mam postupovat ked mam nahryznutu bradavku z kojenia? Moja dcera ma takmer 10 mesiacov a 5 zubkov ktore ma dost neusporiadano prerezane a tym padom vzdy ked pije z laveho prsnika hryzie mi bradavku.Urcite to nerobi narocky ale aj tak je to velmi bolestive.Kojim ju v lahu.Najviac papa MM hlavne v noci takze tazko si viem predstavit ze by som jej v takom rozospatom stave menila polohu napr. sedmo.Kupila som si aj klobuciky ale cez to mi papat nechce. Viete mi prosim nejako poradit?Dakujem
ked som mala tento problem, bolo dolezite, aby sa bradavka rychlo zahojila. pomohlo mi danu chvilu kojit cez klobuciky a mastit bradavku bepanthenom. potom sme zmenili polohu pri kojeni a uz sa to zopakovalo asi iba raz.
urcite treba dat najavo ze ta to boli , dieta rychlo pochopi co nema robit aby dostalo mlieko. A vela vetrat a mne pomohla masticka Bepanthen na vsetky hryzance.
@lusia222 genciánkou zasušiť - a namä a by sa ti tam nedostala mykóza. Zmeniť polohu - rýchlejšie sa zahojí.
Pokiaľ uhryzne, nedaj je prsník a vytrvaj na tom. Veeeeeeeeeeeeeľmi rýchlo to pochopí!
Klobúčiky môžu situáciu akurát zhoršiť,.. úplne inak sa tam ta bradavka naťahuje,.. ešte si to viac dotrháš.
A najdôležitejšie VETRANIE. Kúp si ochranu bradaviek http://medela.cz/produkty/chranice-bradavek.php.
KeĎ nebudeš vetrať, bude ti to mokvať a hojiť sa 5x dlhšie 🙂