Náhrada za dojčenie

bublinkapotvorka
7. jan 2024

Ahojte chcem sa opýtať akú náhradu dávate za prsník keď ze som nastúpila do prace a drobec ma 2 roky a kojim len ráno na obed sem tam a hlavne večer a v noci a keď idem do roboty na 4...5 hodky tak chcela by som mu dat náhradu za prsník len ze nutrilon nejako nechce 1 ho skúsil a zatiaľ odmieta

mamamasama
7. jan 2024

Normálne mlieko

petamich
7. jan 2024

ak ma plnohodnotnu stravu pokojne aj nic 🤷‍♀️ pripadne skus Kendamil udajne je sladsi ako ostatne UM

selest
7. jan 2024

@petamich presne kendamil je chutovo dobry, mozno treba skusit sama, niektore tie mlieka su ozaj chutovo zle. Mlieko z dm bolo tiez fajn. Moj nutrilon ani sunar nechcel, ani sa mu necudujem. Pri tak velkom dietatku uz mozes ist podla chuti

muchacici
7. jan 2024

@bublinkapotvorka Nutrilon nechutil ani môjmu chlapčekovi, u nás vyhralo Hami 🙂 pije od roka až doteraz, jeden-dvakrát denne

titla
7. jan 2024

Dvojrocnemu by som materske mlieko uz nenahradzala nicim. Ak ma normalnu stravu zbytocne mu vytvoris navyk, ktory potom budes oducat.

cookie29
8. jan 2024

Dieta ma 2 roky, cize uz nejde len o potravu, ale o ine, blizkost, mojkanie a podobne a toto nenahradis. Uz nepotrebuje ine mlieko. Ja mam dieta u opatrovatelky a od cca 15m je dojcene rano a vecer, lebo cez den som v praci.

majlo1234
8. jan 2024

Nicim. Respektive, v noci ked sa zobudi na hlad, ponuknem banan, alebo kapsicku(jadam nedojde o zuby) a cez den jogurty a ine mliecne vyrobky