Ahojte chcem sa opýtať akú náhradu dávate za prsník keď ze som nastúpila do prace a drobec ma 2 roky a kojim len ráno na obed sem tam a hlavne večer a v noci a keď idem do roboty na 4...5 hodky tak chcela by som mu dat náhradu za prsník len ze nutrilon nejako nechce 1 ho skúsil a zatiaľ odmieta
ak ma plnohodnotnu stravu pokojne aj nic 🤷♀️ pripadne skus Kendamil udajne je sladsi ako ostatne UM
@bublinkapotvorka Nutrilon nechutil ani môjmu chlapčekovi, u nás vyhralo Hami 🙂 pije od roka až doteraz, jeden-dvakrát denne
Dvojrocnemu by som materske mlieko uz nenahradzala nicim. Ak ma normalnu stravu zbytocne mu vytvoris navyk, ktory potom budes oducat.
Dieta ma 2 roky, cize uz nejde len o potravu, ale o ine, blizkost, mojkanie a podobne a toto nenahradis. Uz nepotrebuje ine mlieko. Ja mam dieta u opatrovatelky a od cca 15m je dojcene rano a vecer, lebo cez den som v praci.
Nicim. Respektive, v noci ked sa zobudi na hlad, ponuknem banan, alebo kapsicku(jadam nedojde o zuby) a cez den jogurty a ine mliecne vyrobky
Normálne mlieko