Ahojte, v piatok som zo zdravotnych dovodov musela prestat kojit, nepripravene...nahle...mala rok a pol to nesie velmi tazko..a ja s nou...bola kojena 90% dňa...je slaby jedoš...no a ja uz nebudem mat dalsie deticky a nejako mi je smutno..ale velmi...odsavam stale cca liter denne...zrejme to budu hormony, ale ja som z toho strasne nestastna...planovala som kojit minimalne 2 roky..mala to niektora podobne prosim? Ako sa s tym zmierit :(
@cecilia29 mala som anafylakticky sok, sanitka, adrenalin, kyslik, dithiaden a beriem aj kortikoidne lieky..traja doktori + aj lekarnici sa vyjadrili, ze nesmiem :( testy na imunoalergologiu musim podstupit, zial mi nikto nedal skorsi termin ako su 3 tyzdne :( dovtedy o mlieko urcite pridem
Verím, ze ti je smutno. Ale máš na to dôvod. Predsa ak ide o tvoje zdravie.
Ja som 2x musela prestať dojčiť v tehotenstve. Ale to bol pekný dôvod . Prvá mala 20 mesiacov , druhý 22. Ale tiež mi bolo za tým smutno.
Overila si so dôvod ukončenia dojcenia? Lebo napr miesto dr povedal, kvôli liekom na žlčník. A potom sme spoločne zistili , že vôbec nemusím prestať. A dojcila som ďalej