Ahojte, prosím poraďte... mám vyše polročného syna, ktorý bol kojený. Z jednej hodiny na druhú sa mi mlieko vyplo... možno to bolo tým, že ma celkom silno uhryzol a ja sa odvtedy podvedome bojím. Umelé odmieta, natlačím do neho máličko. V noci mi mlieko nabehne bez problémov, ale cez deň nie, nepomáha ani odsávačka - mlieka odsaje máličko, len zadné. Pijem zhruba 3 litre vody, v spánku ho nechávam byť na prse aj pol hodiny, dopujem sa benediktom, koža na kožu tiež. Už sú to tri dni a nič sa nezlepšilo 😐 čo ešte môžem robiť? Ďakujem...
presne toto teraz rieši kamaratka. Doslova zo dňa na den prišla o mliečko a musela na rychlo kupit umele, aby dieta nebolo hladne
ja som mala vlemi vela mlieka do 6m - aj 2l za den. do 9m pokles na 1,5l,a le vsak to bolo este ok, no do 1r pokles na 0,5l a potom dalsie 2m uz len 100ml za den. mlieko je pre dieta najdolezitejsie do 6m a mozno si telo same taketo vypne tvorbu mlieka. jasne, su zeny, co maju mlieko roky,a le co viem, potom to je uz len take cuckanie dietata, ta tvorba uz je minimalna. od 6m sa aj zlozenie mlieka meni, uz je to len doplnok strave.