Musím si obviazovať prsníky po pôrode?

mess123
28. okt 2020

Ahojte, mám takú dilemu, dúfam mi niektorá poradíte. Som 10 dní po pôrode a kyrete. Keďže mám anjelika už hore, musím si obviazovať prsníky, beriem aj lieky na zastavenie laktácie, dnes som bola u lekára a zabudla som sa ho na to opýtať či je ešte potrebné si ich obviazovať. Tak dúfam že sa tu nájde niekto, kto si tým alebo niečím podobným prešiel. Rada by som vedela či po týchto 10 dňoch to je ešte nutné lebo už mi je to nepríjemné na pokožke a bolí ma z toho aj chrbtica. Za každú odpoveď vopred ďakujem.

karhu
28. okt 2020

ak tabletky zabrali uz neobväzuj, mne napriklad nekazal obväzovat vobec

mess123
autor
28. okt 2020

@karhu som prvorodička takže neviem ako majú vyzerať prsia keď už tam nieje mlieko.. Akože mám ich dosť zmäknuté tvrdé už nie sú tak asi zabrali však?

karhu
28. okt 2020

@mess123 podla popisu zabrali, ak ta nebolia, nie su naliate mliekom, horuce, tvrde na dotyk, pri kazdom pohybe veeeeelmi bolestive, obväz dole, drzim palce

pininka1
28. okt 2020

Myslim ze salviovy caj dobre zabera aby sa tvorilo menej mlieka. Inak mi je velmi luto co sa ti stalo a drzim ti prsty.

mess123
autor
28. okt 2020

Ďakujem vám baby. ❤️

lopuch22
28. okt 2020

@mess123 mrzí ma to.A nemusíš už obväzovať.Mne pomohli až homeopatiká,neviem už nazov,bolo to davno.Ale pamatam si,ze zabrali velmi rychlo.V lekarni ti poradia aj kolko davok treba.Vsetko dobre prajem❤️

mess123
autor
28. okt 2020

@lopuch22 ďakujem krásne ❤️ určite sa opýtam.. Lebo som čítala že tento medociprin alebo medocriptin na zastavenie laktacie nie je moc dobrý

whatever1
28. okt 2020

@mess123 Nemusíš už obviazovat. Mrzí ma cim si prechádzas. Je tu skupinka "mamičky anjelikov" ak chceš sa prihlas.

mess123
autor
28. okt 2020

@whatever1 to som ani nevedela, idem skúsiť ju nájsť ďakujem za informáciu 🙏

mess123
autor
28. okt 2020

Žienky, neviem ktorá ste mi poslala srdiečko objatie ale potešilo 🙏🙏 ďakujem naozaj ♥️

lopuch22
28. okt 2020

@mess123 už ma napadlo,ricinus comunnis,podla cislovania si vyberies ucinok,nizke cisla podporuju laktaciu,vyssie zastavujú no a to uz naozaj neviem kolko,lekarnik ti vysvetli aj kolko granuliek môžeš,dava sa to pod jazyk rozpustit.A tusim kava sa vtedy nemoze.

jeanne14
28. okt 2020

Mrzí ma tvoja strata .. 💔
Skús aj ten salviovy a mätový čaj. Ak si mala lieky mali by zabrať, nezazila som to čo ty ale mliecko som takto stopla do dvoch týždňov bez liekov, so šalviovým čajom.