Môžem vysadiť Parlodel po štyroch dňoch užívania?

zuzulka22
27. aug 2015

Ahojte v nedelu som odstavila 25mesacneho syna od dojcenia. V pondelok vecer s v utorok rano som uzila celu tabletku Parlodel kedze mi zostalo hrozne zle znizila som davku na polovicku potom to bolo fajn ale teraz zasa mi nie je najlepsie. Kedze mlieka ubuda chcela som sa spytat kto s tym ma skusenosti myslite ze by som ich uz mohla vysadit?Nezacne sa mi mlieko opat tvorit? Snazim sa menej pit a obvazovat tie lieky uz by som najradsej vysadila.

maslenka47
27. aug 2015

Zavolaj tomu, co ti to predpisal, a spytaj sa ho. Tieto tabletky sa ale pouzivaju na zastavenie laktacie po porode, nie pri 25mesacnych detoch. 🙄

majuska_ch
27. aug 2015

Ja som ich užívala na predpis po odstaveni 18mesačnej dcéry. Doktor má varoval, že ich mám užívať minimálne 10 dní, ak ich vysadim skôr, mlieko sa vráti. tiež mi bolo prvé dni trochu zle, ale potom to prešlo. Treba ich užívať počas jedla, vtedy je to v pohode.

natalkasimonka
27. aug 2015

vysadte.ja som ich brala a bolo mi tak zle ze som sa ani postavit nemohla.potom mi predpisal tri ci styri tabletky a mlieko bolo prec.

cicus13
27. aug 2015

Mne ich tiez predpisal Dr. na zastavenie laktacie. No asi po troch - styroch dnoch som ich prestala uzivat prave koli tomu, ze mi bolo zle ako psovi.
Ono to trva chvilu potrva kym sa mlieko strati uplne, ale uz sa mi nenalievali a neboleli.

eveenka
29. aug 2015

Ja osobne by som skusila prirodne veci na znizenie tvorby, a pri naliatom odstriekat do pocitu ulavy ved ono ked nebude dieta sat tak sa bude postupne znizovat tvorba...ja by som teda taku hnusobu do seba nedala

ivonka133
31. aug 2015

Ja som ich tiež používala na zníženie laktácie, ale bolo mi z nich hrozne...

majaon
23. sep 2015

Zdravim,ja tiez uzivam Parlodel a odstavujem 19-mesacneho syna,neviete nahodou,ci mozem tento liek kombinovat s homeopatikami ricinus communis 30ch? dakujem