ahojte mozete mi niekto poradit kojim a dostala som penicilinove antibiotika babetko ma len dva mesiace, opuchla mi aj tvar tak mi dali roztok betadine a fucidin masticku mate niekto skusenosti ci sa to moze pocas kojenia? dakujem za rady
@dominika2227 dala si malo info. napis viac. penicilin sa pri kojeni moze, ale treba k nemu probiotika
mala berie probiotika V penicilin 750- 3 krat denne mam brat aj ja ? ja beriem B vitamin, este paralen na horucky jeden denne lebo mam 38,5
@dominika2227 vsetkz lieky mozes brat pocas dojcenie..ale opis mi viac co presne ti je, opuch tvare a penicilin nie vzdy zaberie
betadine je na dezinfekciu ran..mas ranu na tvari? mozes aj IP
@mandarinkadarinka antibiotika musim brat lebo mam horucky a bolesti s tych opuchov hnisa mi to
@dominika2227 ak mas hnisavu ranu na tvari, tak PNC nezaberie, treba to otvorit vycistit, volila by som silnejsie ATB..napr Dalacin..ten je na hnisave ranky a moze sa pri dojceni /ak nemas alergiu/
z oho ti vznikla ta hnisava rana? lebo podla priciny sa da lahsie urcit adekvatna liecba
ahoj, kamaratka brala antibiotika pocas dojcenia, tiez jej hovorili, ze to neuskodi a ked malemu zacali rast zubky, tak 4 predne mu narastli len take pahyliky. vyzera ako strbavy. musia cakat, kym narastu trvale. Zubar vravi, ze to ovplyvnili tie ATB.
a co sa ti stalo? preco ti opuchla tvar? ja by som to neriskovala, urcite by som nebrala ATB, vsetko to das aj malinkej v mliecku. Inak s tou ritkou zaparenou - puder nepouzivaj, moze sa jej dostat do dychacich ciest - to ti mala dr povedat, ze to sa uz nepouziva. My mame niveu na ritku, este sme neboli zapareny 🙂 a pre istotu SOS Nivea - to davam, aj ked sa mu osupuje pokozka, pomaha to.
a betadine je na rany, pokial viem, a je na nom napisane, ze sa nesmie pouzivat pocas kojenia