zdravim maminy.ja viem,ze chamomilla vulgaris sa dava detickam pri prerezavani zubkov na bolest.ale mne ide o to,ci si to aj ja ako dojcica matka mozem dat.zubale ma bolia 😢 a do utorku k zubarovi je daleko ☹ je mi jasne,ze ked si to ja dam,tak to malemu neublizi,ale ide mi o to ci ked dam malemu chamomillu a dam si aj ja a odkojim ho,ze ci to nebude prekrocena davka pre neho (ja viem,ze uz kadeco splietam,ale radsej sa opytam) a nemoze to nejak ovplyvnit moje mliecko (teda ci ho nebude menej napr).dakujem za kazde info 😉
Nie som homeopat, ale myslím, že homeopatikami sa nepredávkuješ. Homeopatia funguje na princípe povzbudenia telu vlastných obranných mechamizmov. Ak ťa veľmi ten zub bolí a nemáš nič voči bežným liekom, môžeš si pokojne dať paralen alebo ibalgin. Nie sú kontraindikované dojčeniu ( na príbalovom letáku je niečo o porade s lekárom 😉 ...). Samozrejme, ak si zástanca prírodnej medicíny, je homeopatikum v pohode. Obávam sa, že toto asi nezaberie. Skôr by som volila arnicu 30CH každé dve hodiny, prípadne kombinovať obe. Prajem rýchly ústup bolestí 🙂
kludne si daj 2 x5 gulockov,ci zabere alebo....no neviem...ja si myslim ze skor nie,pri akutnych pripadoch-ako bolest zubov sa nepouzivaju homeopatika,tam treba riesit dovod-problemu,ak zaberie tak len kratkodobo.daj si kludne ibalgin ci paralen.no ci je to podvod alebo nie to neviem-hlavne ze homeopatika uz vela ludom pomohli -mozne placebo effektom,ale vysledok sa dostavil ,a to je podstatne.
15ch je 1:1O na tridsiatu takze s kamomilou to nema uz nic spolocne. podvod ako cela homeopatia.