Ahojte prosím vás o radu dojcim dcérku ktorá má 13mesiacov a mám taký problém že ma začal bolieť zub moje zubárka neordinuje tak sa pýtam vás mohla by som užívať brufen 400 keď malinkú mojim? Ďakujem
@heidy222 Ďakujem vypila som brufen 400 a pomáha tak neviem piť ho každé 4 hod? Alebo neviem lebo mám to aj trošku opuchnuté ale už neboli tak veľmi lebo som užila ten brufen
@patricia81 v normalnom davkovani 400 mg kazde 6-8 hodin. Ak sa berie dlhsiu dobu napr viac ako 5-7 dni treba na ochranu zaludka uzivat Pantoprazol.
@patricia81 ano, mozes. Skus, co najmenej, ale ked boli, tak si daj. Daj si ho vzdy potom ako nadojcis, aby ho pri dalsom dojceni bolo v mlieku co najmenej.
@scorpionflower1 Ďakujem a nemali by jej to nejako uškodiť?
@patricia81 nie, neboj sa, do mlieka to ide minimalne. Neprekracuj davkovanie a co najskor chod k nejakemu zubarovi. 13-mesacne je uz dost velke babo.
@scorpionflower1 Ďakujem
@patricia81 ak to moc boli a potrebujes liek brat castejsie, tak striedat po 4 hodinach brufen a panadol (maju v sebe ine latky na tisenie bolesti).
Nemal by sa brat ten isty liek castejsie (ani jeho obdoba s tymi istymi zakladnymi latkami na tisenie bolesti), ako stanovuje jeho davkovanie.
Takze striedat.
@patricia81 ano. Aj napriklad panadol