Môžem prísť o mlieko, ak nie je dieťa so mnou 2 - 3dni?

llia
13. aug 2012

Ahojte maminy, chcem sa opýtať, či môžem prísť o mlieko...malý má vyše roka, chcem ho ešte kojiť, ale dostala som nejakú virózu a nemôžem sa o neho postarať, zobrala mi ho rodina na pár dní, kým sa dám do poriadku, ledva žijem, tam mi to padlo. Ešte ho kojím, ale mlieka je stále menej, keď nie je so mnou. Navyše to je brušná chrípka, som dosť odvodnená...dostal to už aj môj manžel, takže preto nechcem, aby bol s nami a nenakazil sa. Bojím sa, že prídem o mlieko, aj odsávam ale moc mi to nejde, na prsníku mám aj bolestivé miesto. Máte s tým skúsenosť? Pomôže už len znova prikladať dieťa a možno nejaký čaj? Rozbehne sa to zase?

eeffka
13. aug 2012

Odsavaj v čase kedy dieta zvyčajne pije. A tu hrcku si odsaj určite.nahrej horúce.vodou,uterákom al.infralampou a von s tým. Ked sa vrati ti vycucne babo aj uzliny 🙂 Skore uzdravenie prajem.

nikolka2
13. aug 2012

rozbehne sa jasne ,,,maly zacne zasa cucat a mlieko sa opat budu tvorit 😉 ja som bez maleho bola tyzden a kojila som ho dalej 😉 skore uzdravenie tebe aj manzelovi prajem 🙂

strapco13
13. aug 2012

skore uzdavenie
pokial sa da, nech nekrmia maleho z flasky, nech si nezvykne..ale k dojceniu sa da vratit.
hrcku odsat, rozmasirovat
ak by boli nejake potiaze tak mi napis potom
ale dam aj link http://dojcenie.webnode.sk/postupy/protokol-na-... ..ak by to bolo aktualne..ale naj je potom dojcit casto nech sa to rozbehne tak ako dieta bude potrebovat

majka1981
14. aug 2012

@llia nie, za 2-3 dni o mlieko neprides. ale dobre by bolo, ked by si mohla odsavat mlieko pravidelne. na hrcu si mozes dat homeopatiu, ja si davam phytolacca a bella donna, velmi dobre a velmi rychlo mi zaberaju.
drzim palce aby ste sa dali do poriadku a aby sa syn zase dobre prisal 🙂

llia
autor
14. aug 2012

@strapco13 Ďakujem pekne