Ahojte maminky,
aky mate nazor na použivanie samoopalovacich pripravkoch pocas konjenia,su o tom nejake studie, ze to prechadza do mliecka a nejako ho ohrozuje?
Ja sa potrebujem trosku "opalit", ideme na svadbu, bolo by to jednorazove pouzite, ale dcerku este kojim ma 1 rok, len mam obavy o mliecko.
Dakujem za odpovede.
Ja by som si to nedala, ale to je len moj subjektivny nazor...kazdy ti povie inak, takze nakoniec sa budes musiet aj tak sama rozhodnut...ale nedala by som si aj preto, ze kojenie je hormonalna zalezitost a velmi vela zien po porode, bohuzial aj vratane mna, sa trapi s pigmentovymi flakmi (co je tiez hormonalna zalezitost), takze by som sa bala, ako pokozka zareaguje...
Ahojte,no moja dcerka má 14mes. tiež ju kojím a používam telové mliečko dove s efektom opálenia ale to nieje zas samoopalovacie na aké sa pýtas...ja osobne nemám ani pigmentové skvrny takže by som sa nebala ako to zareaguje no neviem vedv dnešnej dobe sa snažia urobit všetko na prírodnej báze takže by som si pozrela nejaké mliečko alebo penu ktorá neobsahuje nejaký kofeín a takéto látky a dala by som to..
o soláriu pocas kojenia som nic necítala takže neviem ale to by ti stacilo ist 3-5x do turba..no neviem ci to nieje vacsie zlo ako to samoopalovacie.. 🙂 🙂
Nabuduce,ked bude nejaka mamicka chciet sa jednorazovo opalit,naor na tu svadbu,tak je moznost sa dat nastriekat na pricipe cukru? ci tak nejak,robia to v salonoch,vydrzi opalenie cca tyzden a stoji cca 20eur 😉
samoopalovacie vyrobky si myslim,ze nemaju negativny dopad na kojenie,to skor to solarko
nikto?