Dobrý večer, tak ako každú zimu sa mi aj tentokrát spravili ekzémy na rukách. Vždy mi na to pomohlo piť kozie mlieko. No tentokrát mam drobca a kojim, čiže niesom si istá či to môžem. Mate skusenosti?
Vďaka
Ano však aj minimálne kendamil vyraba kozie UM od narodenia a aj Holle, Babybio, Goldim ma kozie tiez.. A práveže kozie je podla mňa lepšie neobsahuje toľko alergénov koľko kravské.
Záleží či je pasterizovane alebo nie. Nepasterizovane určite nie a to je jedno aké mlieko.
Prevarene alebo pasterizovane z obchodu môžeš. Surové určite nie!
@pribinak diki za drblú odpoveď 😉
Aká otázka taka odpoved 😝
Ostatným ďakujem za normalne odpovede 🙂 presne to som chcela vedieť, či prevariť, ci nemusim, ci ako.. vďaka 🙂
@pribinak hej, niektorí ľudia si nevedia domyslieť ako clovek myslí otázku, tak odpovedajú hned takto drblo 🙂
Nauč sa nirmalne písať a nie drblo a budeš dostavať normálne odpovede, stále platí aká otázka, taka odpoved
@pribinak drahá pani, ani sme si nepotykali ale ako vidim stále platí, že za obrazovkou sa skvelo mudruje. A jedinu drblú odpoveď ste napisali vy, ostatné pochopili o čo ide. Zvláštne nie? Prajem vám pekný deň a hlavne viac lásky, lebo vam zrejme chýba.
Tu si tykame všetci.
Môžeš. Však to je mlieko a nie jed na potkany