Môžem piť instantnú kávu počas dojčenia?

lenkaleg
28. sep 2012

Ahojte. Nevedeli by ste mi poradit, ci mozem pit sladovu kavu (instantnu) z jacmena ked KOJIM? Ide o tuto znacku kavy: je to BIO ALNATURA MALZKAFFE (z DM drogerie). Dakujem

adinkag
28. sep 2012

neviem ci akurat toto ale ja som pila CARO a pohoda 🙂

luciahromadkova
28. sep 2012

ahoj, v pohode mozes 🙂

tetapetra
28. sep 2012

jasne, ze mozes aj normalnu kavu mozes 😀 Zacala som s Caro, ale zapekalo ma 🙄 , tak pijem normalnu popradsku a tu sme a kojime 5mes 😀

jonki
28. sep 2012

urcite ano🙂 dokonca to myslim stimuluje tvorbu mlieka 😉

strapco13
28. sep 2012

mozes

natalinka98
28. sep 2012

Môžeš piť, jasné. Ja pijem normálnu s mliekom a kojím už 25 mesiacov. 😀 😀

sea23
28. sep 2012

ja som tiež pila....aj pocas teho...a vsetko v poho 🙂

ninan2
28. sep 2012

mozes pit hociaku kavu, aj silnu turecku, aj 2x denne...

titkovamiriam
28. sep 2012

ja som kavu pila normalnu 2 krat denne-pijem ju od 16-tich rokov,dodnes-rano pre zobudenie poobede pre pohodu🙂či som bola tehu alebo kojila 🙂

adulikka
28. sep 2012

aj ja pila aj obyčajnú aj inú...závislák 🙂

conny122
28. sep 2012

ja som ju pila 3krat za den aj pri prvom aj pri druhom tehotenstva a bolo vsetko v pohode

matatkokotatko
28. sep 2012

kojila som,prikrmovala,trapila sa bez kavy,padala som od unavy ale aj tak som nemala to stastie ze by mi tie mrnata spali v noci,po 6 mesiacoch ked som si robila 3 kavy denne sa nic nezmenilo,tak naco som sa tak terorizovala bez mojej kavky?

chovancova27
28. sep 2012

určite ano, kamoška pila počas tehu aj počas dojčenia 2 bežné kofeinové kávy a malí jej obaja spali jak dudci...🙂 netreba to preháňať s tými dietami počas dojčenia, nieje to na nič dobré...

mb
29. sep 2012

ja pijem meltu a ta vraj podporuje tvorbu mlieka 🙂

cillikat
29. sep 2012

taku urcite mozes, ved je bez kofeinu...... a ak si zvyknuta na nejaku 1 - 2 kavy aj pred tehu, aj pocas tehu, tak mozes aj pocas dojcenia, len samozrejme s mierou!!!!!, nemalo by to vadit ani babatku....🙂

beton
1. okt 2012

Mozes, mnohe babske recepty to dokonca odporucaju na lepsiu tvorbu. Tak skusaj. Nazdravie, hmed si udem jednu spravit

leonka17
1. okt 2012

ja som nepila ziadnu. mala som zaludocne problemy, tak mi nerobila dobre 🙂 no myslim, ze taku bio mozes kludne.