Ahojte. Nevedeli by ste mi poradit, ci mozem pit sladovu kavu (instantnu) z jacmena ked KOJIM? Ide o tuto znacku kavy: je to BIO ALNATURA MALZKAFFE (z DM drogerie). Dakujem
ahoj, v pohode mozes 🙂
jasne, ze mozes aj normalnu kavu mozes 😀 Zacala som s Caro, ale zapekalo ma 🙄 , tak pijem normalnu popradsku a tu sme a kojime 5mes 😀
urcite ano🙂 dokonca to myslim stimuluje tvorbu mlieka 😉
mozes
Môžeš piť, jasné. Ja pijem normálnu s mliekom a kojím už 25 mesiacov. 😀 😀
ja som tiež pila....aj pocas teho...a vsetko v poho 🙂
mozes pit hociaku kavu, aj silnu turecku, aj 2x denne...
ja som kavu pila normalnu 2 krat denne-pijem ju od 16-tich rokov,dodnes-rano pre zobudenie poobede pre pohodu🙂či som bola tehu alebo kojila 🙂
aj ja pila aj obyčajnú aj inú...závislák 🙂
ja som ju pila 3krat za den aj pri prvom aj pri druhom tehotenstva a bolo vsetko v pohode
kojila som,prikrmovala,trapila sa bez kavy,padala som od unavy ale aj tak som nemala to stastie ze by mi tie mrnata spali v noci,po 6 mesiacoch ked som si robila 3 kavy denne sa nic nezmenilo,tak naco som sa tak terorizovala bez mojej kavky?
určite ano, kamoška pila počas tehu aj počas dojčenia 2 bežné kofeinové kávy a malí jej obaja spali jak dudci...🙂 netreba to preháňať s tými dietami počas dojčenia, nieje to na nič dobré...
ja pijem meltu a ta vraj podporuje tvorbu mlieka 🙂
taku urcite mozes, ved je bez kofeinu...... a ak si zvyknuta na nejaku 1 - 2 kavy aj pred tehu, aj pocas tehu, tak mozes aj pocas dojcenia, len samozrejme s mierou!!!!!, nemalo by to vadit ani babatku....🙂
Mozes, mnohe babske recepty to dokonca odporucaju na lepsiu tvorbu. Tak skusaj. Nazdravie, hmed si udem jednu spravit
ja som nepila ziadnu. mala som zaludocne problemy, tak mi nerobila dobre 🙂 no myslim, ze taku bio mozes kludne.
neviem ci akurat toto ale ja som pila CARO a pohoda 🙂