Mám dcérku, ktorá má 5 mesiacov a neviem, či môžem piť bazový sirup. Ďakujem za odpovede
no, ja kojim a navarila som si svoj bazovy sirup a normalne ho pijem nepocula som zeby som nemohla...ci? nesmie sa? ja onicom neviem normalne ho pijem 🙂
mozeš ho pit , s kludom
ja ho pijem stále 🙂
a neviem čo je na tejto otázke zle??? nie je na toto práve táto stránka?
mozes pokial nan nemas alergiu ..neovplyvnuje tvorbu mliecka
velmi malo potravin prechadza do mlieka a velmi malo deti ma reakciu na nieco co prejde do mlieka 😉
cize netreba sa bat, ale nezavadzaj vela novych veci v jeden den..ak mas nejaku potravinu, ktorej sa bojis /vacsinou pod vplyvom nejakeho mytu/ tak v ten den jdz iba bezne veci, zaved novu a takto 3 dni a ak nebude reagovat nijak tak kludne dalej. rovnako postupujes aj pri prikrmoch ak je problem.
netreba sa az tak bat 😉 vacsibna deti reaguje placom ale na to, ze citia matkinu nervzitu, lebo prave zistila ze zjedla nieco co je "zakazane" ..pricom dana potravina sa este ani nestihla vstrebat matke zo zaludka a uz dieta place 😅
a je uplne "super" ako sa hned niektore bavia na ucet mamicky, co ma nejaku otazku, vratane tych co lajkuju ..smutne, smutne, velmi smutne
Pokial nebudes pit len sirupovu vodu 🙂 tak urcite mozes, ked pokial nan nemas alergiu. Mne napriklad strasne v tehotenstve chutil, a malemu sa potom v brusku vzdy ckalo, takze asi chutil aj jemu 🙂 🙂 🙂 a pila som ho trosku aj ked som kojila, a to mam alergiu na pel a nic mi nebolo 😉 😉 😉