Dobry den. Prosim poradte...kojim synceka a mam malo mliecka..mam ho prikrmovat...chcem sa spytat..mozem miesat materske mlieko s umelym? Ci je potrebny nejaky odstup...? Dakujen
@barboritta mam malo mlieka...nestaci mu...kojim a on potom place...odsavam...chcela som vediet,ci musi byt medzi dojcenim a dokrmenim odstup...dakujem
@syntijka skus zihlavovy caj,vela.alebo benedikt+senovku.nase kojenie to zachranilo
najskôr nakoj a potom dokrm umelým nemusí tam byť žiadna pauza...ide len o to aby si často prikladala k prsníku aby si si tým stimulovala tvorbu mlieka ..samozrejme že ked mu nestačí čo máš treba dokrmiť, kým nebudeš mať viacej svojho mlieka
@0silvia0 velmi mudro pises. Nepokoj dietatka bude mat iny dovod. Odsavanie nic nedokazuje - ja neviem odsat nic... odstiekat tak 10 ml. A dojcim 15 mesiacov. Zvys kontakt s dietatkom - vela ho nos na sebe, ideal satka/nosic, ponukaj kazdu chvilku, ziadne casovanie. Zrusit flasu, zrusit cumlik - obe oddaluju dojcenie, kazia prisatie, sposobuju strajk. Nasad si bylinky - senovku a benedikt. Zacat dokrmovat je zial najrychlejsia cesta ku koncu dojcenia... a sleduj pocikane plienky, ak ich je aspon 6-7 denne, je to ok.
@syntijka pomaha caste prikladanie, laktacne caje, byt v klude mat maleho, casto pri sebe telo na telo a ziaden stres a namahava robota. Chce to trpezlivost. Nie je dobre miesat materske a UM...ja kojim uz 15 mesiacov mne zabralo toto, tiez som mala dilemy, ze mam malo mlieka, no mne dcerka pekne priberala a bolo aj dost popisanych plienok. 6 za 24 hodin...hlavu hore 🙂
Najprv nakoj,kolko sa da a potom dokrm umelym.zvys tvorbu svojho mliecka a nebudes musiet dokrmovat.nemiesala by som