Môžem jesť špenát, keď kojím?

vikusik
11. okt 2012

Viete mi poradiť,môj 2.mes.synček ma malo železa nakolko mal sylnu žltačku a dr.mu kazala brať Maltofer .Lenže ja mu ho nechcem davať lebo viem že po ňom maju deti problem zo stolicov 😝 a preto sa pitam či by som mohla jesť špenat alebo si niečo kupiť v lekarni (nieake vitaminy),aby on nemal problemi nakolko nas sužuju sem tam aj koliky 😕 ,alebo mi niekto poradte ake mate skusenos vy 😒 ďakujem 😖

angellinka
11. okt 2012

Plnohodnotne sa stravuj,mozes jest vsetko 😉 a spenat samozrejme tiez,a preco by si ho nemohla?je to rpedsa zelenina,a hlavne zdrava 😉

nataliasarron
11. okt 2012

my sme brali Maltofer od prveho mesiaca a maly nemal s kakanim pri nom vobec ziadny problem ... ked kojis tak si skus dat ty Ferofolgamu, Aktiferin alebo nieco podobne ... malo by sa to dostat do mliecka 😉 a spenat kludne mozes 😉 kolko kvapiek Matoferu mate brat?

luciferkax
11. okt 2012

Najpr mu skús dať ten maltofer a ak bude mať problémy, potom to budeš riešiť, nie? 🙂

baryana
11. okt 2012

spenat samozrejme mozes a nie len v nom je dost zeleza. kuk...
http://lepsiebyvanie.centrum.sk/zelen-a-zahrada...

liz_lemon
11. okt 2012

@vikusik kludne mu daj ten Maltofer, moj maly ho bral asi mesiac, a kakal

vikusik
autor
11. okt 2012
nataliasarron
11. okt 2012

to mate skoro tak ako my 😉 ak si si nie ista ci bude ok tak skus dat len 2x zatial ... ale podla mna ti bude v pohodicke kakat 😉

jana208
11. okt 2012

Moja dcerka od 2. mesiaca brala Aktiferin kvapky 3 x denne po 8 kvapiek a brala ho 2 mesiace. Tiez mala silnu zltacku.

beton
11. okt 2012

maltofer davaju, lebo je to liek prvej volby, ci ako to volaju. ano, deticky ho nevelmi znasaju a este aj obsahuje nejake rakovinotvorne latky, kvoli ktorym je v niektorych krajinach uplne zakazany. ja som pytala aktiferin kvapky. su znesitelnejsie, nie su take farebne, ze sa to ani vyprat neda. spenat jest mozes, ale zelezo neprechadza do materskeho mliecka z tvojej stravy. dietatko ma zasoby na prve mesiace este z bruska, tie mu pomaly dojdu a niektorym ho treba dodavat zvlast. ja som striedala kvapky s cviklovou stavou, aby sme neboli na chemii :o))