Môžem jesť popcorn počas dojčenia?

veronikaaa97
8. dec 2021

Chcem sa len spýtať, myslite že môžem pukance počas dojčenia ? Ešte som ho nemala od kedy sa nám narodila dcérka a mám naňho strašnú chuť.

jaskolka
8. dec 2021

Ano , môžeš. Prečo by si nemohla?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bu1bu
8. dec 2021

Budem za drzú ale to fakt? Bojíš sa zjesť kukuricu? Iná " hviezda" tu nedávno si sama naordinovala ivermektin ako dojčiaca matka, a ty riešiš kukuricu?! Pána fera z extrému do extrému ...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bu1bu
8. dec 2021

@bambulienka25 áno, ale bez problémov užívajú costi, ivermektin, modrú skalicu či čo ja viem čo ešte.. ( autorka prepáč mi to, nechcela som byť k tebe drzá, len proste ma "dožrali" tie extrémy )

domka222
8. dec 2021

@veronikaaa97 ženy, veď už nebláznite. To akože vážne? Nechcem si predstaviť, čo všetko si riešila v tehotenstve 🤦‍♀️

petamich
8. dec 2021

zeny akoze autorky sa zastanem - kukurica castokrat naduva, ak autorka koji, moze zdut aj dieta, no tak sa opytala 🤷‍♀️ ja som sa nevyhybala nicomu a zjedla som zopar porcii svokrinej hrstkovej, ze maleho tak zdulo, ze do polnoci plakal od bolesti, kym sa nevyprdel ako stary chlap 🙏🏻 tak zasa nebudme zle

autorka neskusis nevies 🙂 ale myslim si, ze to bude v pohode ak nezjes tri vrecka a aj vtedy to stale moze byt v pohode, maximalne budete mat tazsiu noc

danieladeley
8. dec 2021

@veronikaaa97 ale samozrejme, ze mozes jest popcorn pocas dojcenia, len daj pozor, aby si nenatrusila na malu alebo aby ti nepotiahla par kukuric popri mliecku, menej sa ti zvysi

renatamate
8. dec 2021

@veronikaaa97 ja som si presne toto hľadala keď som došla z pôrodnice. Bála som sa že malú zduje, lebo mala veľmi citlivé brusko. Ale neodolala som a dala som si a bola úplne v pohode. Takze za mna, daj si kľudne

wawna
20. dec 2021

ano, možeš, prečo by si nemohla? Nema to žiadny vplyv na netvorbu mliečka