Chcem sa len spýtať, myslite že môžem pukance počas dojčenia ? Ešte som ho nemala od kedy sa nám narodila dcérka a mám naňho strašnú chuť.
Budem za drzú ale to fakt? Bojíš sa zjesť kukuricu? Iná " hviezda" tu nedávno si sama naordinovala ivermektin ako dojčiaca matka, a ty riešiš kukuricu?! Pána fera z extrému do extrému ...
@bambulienka25 áno, ale bez problémov užívajú costi, ivermektin, modrú skalicu či čo ja viem čo ešte.. ( autorka prepáč mi to, nechcela som byť k tebe drzá, len proste ma "dožrali" tie extrémy )
@veronikaaa97 ženy, veď už nebláznite. To akože vážne? Nechcem si predstaviť, čo všetko si riešila v tehotenstve 🤦♀️
zeny akoze autorky sa zastanem - kukurica castokrat naduva, ak autorka koji, moze zdut aj dieta, no tak sa opytala 🤷♀️ ja som sa nevyhybala nicomu a zjedla som zopar porcii svokrinej hrstkovej, ze maleho tak zdulo, ze do polnoci plakal od bolesti, kym sa nevyprdel ako stary chlap 🙏🏻 tak zasa nebudme zle
autorka neskusis nevies 🙂 ale myslim si, ze to bude v pohode ak nezjes tri vrecka a aj vtedy to stale moze byt v pohode, maximalne budete mat tazsiu noc
@veronikaaa97 ale samozrejme, ze mozes jest popcorn pocas dojcenia, len daj pozor, aby si nenatrusila na malu alebo aby ti nepotiahla par kukuric popri mliecku, menej sa ti zvysi
@veronikaaa97 ja som si presne toto hľadala keď som došla z pôrodnice. Bála som sa že malú zduje, lebo mala veľmi citlivé brusko. Ale neodolala som a dala som si a bola úplne v pohode. Takze za mna, daj si kľudne
ano, možeš, prečo by si nemohla? Nema to žiadny vplyv na netvorbu mliečka
Ano , môžeš. Prečo by si nemohla?