Môžem jesť kukuricu popri dojčeniu?

anicka246
19. dec 2013

Ahojte maminky, malý má 3 mesiace a máva koliky, chcem sa spýtať či môžem jesť kukuricu?? A čaj proti nachaldnutí môžem piť?? ďakujeem

luba28
19. dec 2013

@anicka246 neviem,ale ta kukurica aj nas nafukuje,tak radsej nie,....a s tym cajom neviem,...skus si precitat na nom by malo byt napisane,ze ho nesmu dojciace a tehotne matky,...

linda20111
19. dec 2013

@anicka246 Ja som kukuricu jedla, v podstate som jedla vsetko - s mierou, nezila som zo vzduchu 🙂 Nejedla som iba fazulu, hrach a sosovicu. Caj proti nachladnutiu je siroky pojem, zalezi od toho co obsahuje, ked salviu tak nie, ale zvykne byt na to upozornenie na obale ci je vhodny alebo nevhodny pre dojciace matky.

leonela666
19. dec 2013

...no kukuricu ani iné strukoviny, ani nič z čoho nafukuje (napr. kapusta) by som v čase kojenia neodporúčala.... ten čaj neviem, asi by som zavolala dr. alebo sa opýtala v lekárni...

miriama11
19. dec 2013

Ahoj ja som zjedla kukuricu asi ked moja dcera mala 4 mesiace a vecer sme mali o zabavu postarane.to bolo placu.asi som tej kukurice zjedla vela ale pred tym ked som ju mala trosku v plnke tak to bolo v pohode.treba skusit ;)

bonnie1
19. dec 2013

no s tou kukuricou mozes vyskusat. nasa mavala koliky - vkuse plakala. som si davala fakt pozor ze co jem. kukuricu som zacala jest ked mala tak polroka a v pohode to zvladala. ale napr. fazulu si nedam ani teraz. ma rok kojim ju a strasne ju z toho nafukuje. a caj ked nema upozornenie ze je nevhodny pre dojciace a tehu tak mozes

bianca
19. dec 2013

@anicka246 si si sama odpovedala v prvej vete.NEMOZES.Pises ze ma koliky pre pana.Sa precitaj sama po sebe a az potom zakladaj diskusie

mirjam82
19. dec 2013

Skus si dat male mnozstvo a uvidis ako zareaguje. Ale ked mava koliky, asi by som este 2-3 mesiace pockala. Caje by mali mat upozornenie na krabicke, ak nie su vhodne pre tehotne/dojciace zeny.

cerez
19. dec 2013

Ak vieš, že je kolikavá, tak kukuricu nejedz.

k_a_j_k_a
19. dec 2013

@anicka246 ahoj, pri prvej som jedla vsetko, pri druhej som zistitla, ze jedine, co nemozem jest je kukurica🙂 takze zavisi od babatka. a caj sa pozri na krabicku 🙂