Ahojte, mozem kojiť ak uzivam ATB, konktrtne Zinnat. ? Dakujem
@dadka1997 ze nekojit len pri horucke vyssej ako 38,5… ale chcem vediet aj skusenosti inych.. nakolko som citala ze to moze znicit babatku mikrofloru
Tvoj doktor vie ze kojis? Ver jeho doporuceniu potom. Azda neveris viac amaterom na fore. A ano, mozu sa.
@colsami by si sa cudovala aj kolko lekarov je amaterov.. niekedy je skusenost viac ako rada lekára… aj nazory lekarov sa lisia..
No to som tiez nepočula, kojila som aj pocas horuciek zo zapaleneho prsnika
Zinat som užívala od 3 mesiaca po koniec šestonedelia. Môžeš.
Dam ti taky maly lifehack. Daj do googlu zinnat a dojcenie a najdes minimalne dva clanky kde je odpoved lekara a lekarnika a aj dalsiu diskusiu na modrom konikovi na tuto temu ked uz pochybujes o lekaroch. Skus to vyuzit napr aj ked budes riesit prikrmy atd. Nemas zac
Môžeš,j qsom koníka trojtýždňového so zinnatom ,zápal ladviny. To bol tanec ...
@maciatkolulu ja som kojila🙃😂
A aky dovod uviedol lekar, ze nekojit pri horucke? Mlieko sa prevari? 🙂
Ahoj, môžeš, ja som kojila dokopy niekolko rokov a najmladšiu ešte kojím, brala som zinnat aj klacid, bála som sa, ale nič sa nestalo, ani z dlhodobeho hladiska. Imunitu majú deti super.
Áno,môžeš.
Áno môžeš samozrejme!
Jasné, že kojiť... odporúčam ti stránku www.mamila.sk... Najdes tam info o mnohych liekoch v suvislosti s dojcenim.Ja napr.dojcim 8 rokov nepretrzite. Samozrejme nie jedno dieta ! Brala som aj atb, viacero druhov aj ine lieky pocas choroby. Vsetky deti su v poriadku.
Mozes, ale babo moze mat redsiu stolicu (rocna dcerka, znacku atb uz nepamatam). Moja 2. dcerka mala ako novorodenec zo Supraxu koliky. Akonahle som to dobrala, prestalo to. Takze tieto Mamila ze kojit kojit kojit, ako ja som za, mam 3 deti a kazde som kojila 1.5roka, ale treba si priznat, ze nasledky to MA. Potom som pri 6mesacnom mala jedny atb, zas nejaka taka cudna malo znama znacka a tam som nejake nasledky nebadala.
Samozrejme, môžeš. A to pri väčšine liekov. A zinnat je špeciálne pre kojace mamičky dokonca.
@diewcatqoo to bolo dobré😆 prevarene mlieko. Ale nikdy nevieš aký nezmyselný argument vytiahnu spod šuflíka🤷
A teb kto ti ich predpisoval ti co povedal?
Zinnat sa mozu aj v tehotenstve aj pocas dojčenia