Môžem bublinkové nápoje, keď kojím?

seemani
11. aug 2013

Ahojte, ako ste na tom boli vy? už v tehotenstve som mala stále chuť na bublinkové, väčšinou na kolu, ale to mi jasné, že tú nemôžem :D. Ale čo ostatné? napr. fanta, sprite, kofola, vinea? priznám sa, trochu si sem tam lognem, malému to neškodí, ale tak riadne sa bojím napiť..

danim
11. aug 2013

@seemani ja som sa bublinkam vyhybala... takze ja bublinky neodporucam, mas tak istotu 😉 dieta mas este velmi malicke...

brumka
11. aug 2013

@seemani bublinkove sa neodporuca koli kolikam, mozu zdufat babatko. ja vineu si davama len vybublinkovanu na mlieko ale moc mi nechuti taksi ju riedim flasa viney na dobre 3-4,5l vody 🙂 ale kofolku alebo nealko pivko si obcas dam a nemame koliky,, velky pozor si davam na stravu

masinka
11. aug 2013

@seemani ak malemu bublinky nevadia, tak mozes.... bude z toho viac prdkat.....
ale tak z toho co si vymenovala, by som pila jedine Vineu, to ostatne je sama umelina a cukor, to neprospeje ani tebe, ani drobcovi 😖 ...a ani ta Vinea uz nie je to, co byvala ☹

brumka
11. aug 2013

najleosa je cista voda 🙂

hori
11. aug 2013

kofola neobsahuje kofein nahodou??? 😕

barunka
11. aug 2013

ak bublinky nevadia drobcovi, tak si daj... kým bol môj menší, tak som si nechávala vybublinkovať a potom som si dala... a rovnako ako v tehotenstve, som si dala to, na čo som mala chuť... ak to drobcovi nespôsobovalo problémy samozrejme. 😀

brumka
11. aug 2013

@hori kofola neobsahuje kofein? skor donedavna v coca cole nebol ziaden kofein

jankaba1
11. aug 2013

odporucam vela vinei, neuskodi ani obcasne pivo, jemne perliva mineralka, dzusy riedene....Ja mam 21m.dceru a stale ju kojim.No vinea mi uz ide krkom 🙂

hori
11. aug 2013

@brumka nerozumiem tvojmu prispevku... preco sa ma pytas na to iste, na co sa pytam ja?

brumka
11. aug 2013

@hori prepac az teraz som si precitala pozorne 🙂)))))))))))))))

anjelicek26
11. aug 2013

@seemani - nasho slo z bubliniek roztrhnut, takze u nas jasne nie, ale riad sa svojim dietatom, pokial to znasa bez bolenia bruska, preco nie...

asocial
11. aug 2013

Cudujem sa ze odpprucate vineu..marketing a psychoefekt..ma minimum hroznovej stavy a plno svinacin..radsej hrozno resp.stavu..tesco malo kedysi svoju alebo kvalitnejsia od matysaka...

K teme..kazda laktacna poradkyna ti povie ze mozes vsetko... s mierou..sama uvidis..keby daco bolo zle..vraj len tisicina skonzumovaneho ide do mlieka

domak2
11. aug 2013

@asocial ja tiez tej vinei nerozumiem, ved ak ma pomahat ta hroznova stava v nej tak budem pit tu, pripadne si kupim kilo hrozna . Preco by som si mala kupovat predrazenu sprostost a este ju nechavat vybublinkovat ? 😅 No ale proti gustu ... hehe. Inak ja sa tu vzdy haluzim, ze sa baby boja zjest akukolvek zeleninu ale pivo je uplne v pohode 😨

barcelona94901
11. aug 2013

@brumka tiež som za vodu,vždy som ju pila,čistá,s citronom,či čaje..lenže teraz v tomto tehotenstve ide zo mna voda von,je mi z nej ťažko,takže ja nebublinková som musela prejsť na bublinky ,v týchto horučavach dva-tri litre denne,zaujímavé,že predtým ak som sa niekde napila bubliniek ,bolelo ma hrdlo,teraz absolutne nič ,tak som zvedavá,ako to bude potom ,človek piť musí 😝

cicamica1980
11. aug 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ja po precitani mamila.sk som jedla a jem uplne vsetko. dokonca aj sosovicu a kyslu kapustu, aj bublinkove - pohoda. no problem. podla mna skus a uvidis, ci bude ok. ak ma babatko koliky/biolieva brusko, bola by som opatrnejsia. ale ak je babo ok, tak skus

tinka9000
11. aug 2013

závisí aké máš citlivé bábo, ja som po prvom mesiaci postupne jedla a pila všetko-jasné okrem alkoholu kávy atd, bublinky, cesnak, kyslú kapustu a mojej dcére to bolo srdečne jedno🙂 pridávala som samozrejme postupne či na to reaguje, pomaly, ovocie, surovú zeleninu a keď som videla že je dobre a nič jej nie je, už som sa nebála ďalej, a dnes má najradšej cesnakové jedlá🙂) takže len pomaly poskúšať, nebáť sa a uvidíš ale fakt nestresovať a pomaly skúšať, už je to prekonané že sa nič nesmie, riaď sa len tým ako reaguje tvoje dieťa na tvoje chute. Musíš mať aj ty pestrú stravu aby bábo prospievalo.

simi1871
30. jan 2019

Mamičky môžem kojit keď vypijem 3flase saratice?zajtra idem na CT tak sa musím vyprázdniť.Dakujem