Môžem 6 mesačné dieťa po prikrmovaní hneď aj nakojiť?

gabuska36
28. máj 2012

Ahojte baby...chcem sa Vás opýtať moja dcérka má 6 mesiacov a už dávame zeleninové kaše...kojím ju ešte stále..ona hneď po kaši chce cicu..neviem či to nie je veľa...ďakujem za odpovede..či môžem ju hneď´ po jedení ešte nakojiť..

cicimon
28. máj 2012

jasne ze ju potom mozes hned nakojit, mozno sa dost nenaje a mozno je smadna, u takych deti je to normalne ze chcu este mlieko, aj podla toho kolko je. A 6mes je malo na to, aby bola bez mlieka hoci aj po jedle

zuzin78
28. máj 2012

ahoj,jasne ked chce po jedle este cici, tak jej ho daj, ma to aj naniesto vody,
moja ma 14mesiacov a po jedle vzdy si vypyta cici 😀 😀 😀 😀

zuzka1008
28. máj 2012

aj nasa lenka, akonahle si dala docičo čo som jej ponukla, či zaleninový alebo ovoc. prikrm hned chcela moje mliečko. akoby chcela splachnuť tu novú chuť, a mať zasa svoje stare dobre mliečko 😀, časom to prešlo, ked si zvykla, na nove chute

nibiru
28. máj 2012

mliečko tiež podporuje travenie a ochranuje tiež črievko pred novymi potravinany takže ak by aj zjedla prikrmu viac po mliečku sa nemusis bat že by jej bolo tažko pomože jej travit neboj neskor okolo roka sama prestane pytat mliečko a este sa bude po prikrm odtahovat 😀

anjelicek26
28. máj 2012

Prikrm - jedlo, mlieko - pitie.... podla mna je normalne po prikrme pit, dieta este nezje tolko, aby bolo uplne syte a pit sa musi tak ci tak... prikrm je stale prikrm, nie komplet jedlo, do roka je to stale pridavok k mlieku...

tina129
28. máj 2012

nasa mala od zaciatku vela jedla ale mliecko muselo byt aj pred jedlom aj po jedle 🙂 a nikdy sa neprejedla, mala aj take stavy, ze jest nechcela ale ked sa napila mliecka, tak zrazu aj prikrm chutil 😉

euka210
28. máj 2012

jasne, ze hej, aj moj tak robil 🙂 nie je to problem...teraz uz vecsinou nepyta po jedle, ale aj viac papame 🙂

cillikat
28. máj 2012

mne to robila aj starsia dcerka a aj teraz mladsi syncek sa vzdy pojedle aj dojci, aj ked teraz ako je starsi, uz to nie je vzdy bezprostredne po jedle, ale niekedy chce az za 15 - 20 minut, ale niekedy aj hned, mysim si ze jetonormalne, potrebuju sa napit 🙂

llia
28. máj 2012

Aj mne sa dojčil vždy po jedlo

pancake
28. máj 2012

dcera má rok a 4mesiace a stále kojím na požiadanie kedy má chuť. niekedy má chuť od smädu iba niekedy namiesto jedla alebo po jedle sa chce ešte ,,doraziť,, 😀 😀
rob to čo tvoje dieťa chce, a budeš mať spokojné babatko a bude aj spokojná maminka. neobmedzujte sa v tomto 😉

strapco13
28. máj 2012

@gabuska36 jasne mozes ..prikrmy sa davaju pori dojceni, nie namiesto..ak chce prsnik kludne daj 🙂
dojcenie je aj o inom ako o jedle..zazenie smad, pomaha travit, a aj upokojit ze aj ked uz je "nove" jedlo tak mama je stale tam

bubulka722
28. máj 2012

Moja dcérka sa po každom jedle musela ešte dotankovať mliekom. Nejako som to nikdy neriešila, či to pre ňu nie je veľa. Dieťatko najlepšie vie kedy má dosť a mliečko možno chce len na upokojenie alebo doplnenie tekutín. Doteraz ju kojím ešte aj 5-7 krát denne a to už má 1,5 roka a vôbec ma nezaujímajú reči typu, načo jej dávaš svoje mlieko keď už je skoro všetko. Kojenie totiž nie je len o prijímaní stravy... 😉