Môže sa pokaziť materské mlieko v prsníku?

valuzan
15. apr 2021

Ahojte. Mám 2 ročnú dcéru ktorú som odstavila v decembri, pretože mi v noci nechcela spávať budila sa aj 5x za noc na kojenie. Materské mlieko ešte stále mám ale nekojim ju ani si ho neodsavam ale keď si stlacim prsník ešte stále tečie. Chcela by som sa opýtať či sa môže materské mlieko v prsníku pokaziť pretože by som si ho chcela odsavat a dávať ho malej piť pretože ako som dokojila iné mlieko mi nechce piť. Ani kravské ani umelé už som skúšala fakt všetko Granko, kakao, cukor, med studené, teplé a neviem čo ešte všetko. Chcela by som ju na mlieko naviesť ale neviem ako. Keď sa napije tak ho vypluje a povie fuj. Chcela by som aspoň takto keď ho ešte mám len sa bojím že či nebude už skysnute alebo čo. Ďakujem

angel993
15. apr 2021

@valuzan nie, mlieko sa nepokazí. Môj malý po odstavení nechcel piť mlieko, ale je dosť mliečnych výrobkov tak ho nenútim do mlieka

ikonica
15. apr 2021

Mlieko pre dieta v takom veku uz nema nejaky vyznam z hladiska vyzivy a uz vobec nie kravske... Nenut ju ked nechce... A mozno uz nebude chciet ani tvoje, ked uz nebude v prirodzenom ,obale,... Moja mi moje mlieko z flasky nechce pit...

jvasenka
15. apr 2021

@valuzan skusala si aj kozie? Vela mamiciek si to chvali, my sme mali tiez domace a nasej chutilo (ale zas ona je na um)

janinah
15. apr 2021

stačia liečny vyrobky,jorurty atd..už by som s kojením nezačínala

valuzan
autor
16. apr 2021

Ja už z kojenim nechcem začať ( aj keď mi to veľmi chýba, tie spoločné chvíľky z malou) ja by som jej len chcela odsavat a dávať piť z pohárika až by jej chutilo

stanulienkat
16. apr 2021

@valuzan ak ti to nerobi problem,tak odsavaj. Urcite ma mlieko v jej veku a aj neskor vyznam. Vela vitaminov,mineralov na rast kosti a.i.

juliet86
16. apr 2021

@valuzan papa ti ine mliecne produkty? tvaroh jogurty ? skusala si kyslo mliecne vyrobky napr acidko?

juliet86
16. apr 2021

@valuzan a ako sa to vyvinulo so spankom? zje.ti aspon krupicnu kasu alebo inu moiecnu kasu? jej v tomto veku staci 200-500ml niecohi mliecneho denne

valuzan
autor
17. apr 2021

@juliet86 mne na večer iba čaj aj v noci keď sa zobudí tak iba čaj mliečne výrobky mi piť nechce inak jogurt ešte ako tak tvaroh a syry všetko ok... Len vypiť nechce nič mliečnej