Môže sa po rozmrazení zmiešať odsaté materské mliečko z dvoch dní?

zdenka270921
12. jan 2013

Potrebujem poradiť.. malá mi vypije cca 150ml mliečka, lenže snažím sa aj odsávať a zamraziť pre budúcnosť a neočakávané situácie.. Lenže za deň sa mi popri kojení podarí odsať tak max 70-80 ml, čo je pre ňu na jednu dávku málo, tak sa chcem opýtať, či je možné zmiešať dve odsaté dávky po rozmrazení..aj keď sú vlastne z dvoch rozdielnych dní.. Ďakujem za rady!

euka210
13. jan 2013

myslim ze v pohode

alexandrakocikova
13. jan 2013

ja si myslím, že môžeš, pokial sú to dni po sebe...inak ak je to viac ako jeden den,ja neviem nedávala by som to dokopy...radšej dorob umelé...

zumasi
13. jan 2013

Podla mna aj ked je rozdiel viacerych dni tak v pohode.. pokial to neprekroci tu dobu ako dlho to ma byt zmrazene, neviem ci mesiac alebo tri. tomu nema co byt ked sa to zmiesa.. urcite lepsie ako umele podla mna 🙂

10tina
17. jan 2013

Kľudne môžeš. Aj keď sa zbiera mlieko do banky, robí sa to tak, že odsajes, das do fľaše, zamrazis. Pri ďalšom odsavani doplnas do tej istej fľaše až kým nie je plná a zakaždým sup do mrazaku.
Resp. Ak v jednom dni odsavas viackrát, zbieras mlieko do fľaše až kým ju nenaplnis, máš to v ladnicke. Keď je fľaša plná, zamrazis. Podstata je, že mlieko sa môže zbierať 1 deň. Keby niečo, myslím že ak zavolas do hocikjakeho laktarka ( napr. Kramáre) tak ti určite radi poradia.