Dobrý deň, sme 2 den doma z pôrodnice a už tam som začala bábätko dokrmovať umelým mliekom keďže ja som ešte svoje mliečko nemala…no stále som si ho dávala k prsniku a nemal problem sa parádne prisať. Včera sa mi prvýkrát spustilo mlieko a tak som po trošky odsala do fľašky. Večer sme teda mali iba materské mliečko- bez dokrmovania (stále rovnaká dávka mlieka). A aj keď po papaní od začiatku veľmi rýchlo zaspíme, tentokrát totak nebolo. Vôbec nevedel zaspať a až keď došlo do ďalšieho krmenia, sa nejak upokojil a spinkal.
Je možné, že mu moje mlieko nevyhovuje/nechutí?
Nie, nie je to, že mu nechutí, len je iné a hlavne ľahšie stráviteľné, takže mohlo byť ešte hladné. Po kŕmení dať odgrgnuť ak nespí, spiace bábätko grgnut nedávam. Aj ja som odchádzala pri všetkých deťoch z pôrodnice s fľašou a nakoniec som kojila starších 2r , uvidíme koľko bude chcieť naša 🫅, akonáhle sa mi pustilo mlieko tak som najskôr dala prsník nech sa napije a potom odsala. S fľaše sa pije ľahšie a boli aj protesty, lebo sa im nechcelo namáhať , ale keď som fľašu nedala tak sa naučili piť z prsníka. Treba len vydržať, chce to pár dní neustáleho prikladania kým si bábo zvykne.
nie, kazdy zivocich je naprogramovanyy na materske mlieko t.j. aj clovek, je len ine, ak sa vie prisat nedavaj odstavane (budes ho mat menej a menej) ale nech papa z prsa. nesvoje je skor z toho ze ste doma len 2 dni proste velka zmena pre neho drzim palceky
Skor mu trebalo grgnut ako nechut. A babatka spia rozne a su rozne dlho..