Môže kojaca matka stratiť mlieko iba z jedného prsníka?
@vasjar ja som od začiatku kojenia mala v jednom prsníku viac ako v druhom a za dva týždne od pôrodu som vtom jednom stratila úplne mlieko
@vasjar ano, moja mala od zaciatku nechcela lavy prsnik, a aj mlieko v nom bolo hnusne slane, netusim ako to bolo mozne, kojim len z praveho uz vyse 7 mesiacov...
@vasjar ja kojim uz druhe dieta iba z jedneho a uplne staci.
A ako presne viem, že som ho stratila? Do teraz som aj cítila,ze.sa mi nalialo, tak som odkvapkavala (keďže kojiť ani odsavat som nemohla), a dnes už vidím ze ani mi z neho veľmi nekvapka
Ano ano, 5 mesiacov som kojila z oboch a zrazu mi mala zacala odmietat lavy prsnik. Cely zivot som ho mala (mam) trochu mensie a aj mlieka v nom bolu od zaciatku menej nez v pravom. Aj sa mi ho podarilo "rozbehat" ale slecna ho uz nedala do pusy ani za svet. Tak som sa s tym zmierila a nasledne kojila uz len z praveho. Slecna spokojna, ja tiez, aspon som nemusela rozmyslat ktore prave vytiahnut 😁😁
A ako som zistila ze stracam mlieko - mala ked ho zacala odmietat tak som si vsimla ze z neho coraz menej tecie, nakoniec len kvapkalo, ledva som nieco vytlacila...
Ale tie dalsie mesiace kojenia som vyzerala dost komicky nakolko moj uz aj tak vacsi prsnik bol kojenim este vacsi a opticky tam bol rozdiel 1-2 velkostne kosiky tak som vyzerala trochu divne ale tak co uz no, co pre tie nase deti nespravime ❤️
Drzte sa 🍀 aj z jedneho je super 😊👍
A ako viem, že ten jeden prsník mu stačí na papanie?
podla mna ano. Akurat neviem, či mu bude stačit mliečko z jednoho. Asi budeš musiet dokrmovat umelym
@vasjar ano