Môže byť materské mlieko slabé alebo silné?

ladyka8
6. mar 2012

Ahojte mamičky, chcem sa vás opýtať lebo vážne neviem čo si mám myslieť, či podľa vás môže byť materské mlieko slabé alebo silné? Moja malá by stále papala, nemôže to byť tým že jej už nestačí moje mliečko? papá každé 3 hodinky ale niekedy trucuje aj hodinu potom.papáme väčšinou tých 20-25 minút. ďakujem pekne 🙂

kvojtanikova
6. mar 2012

@ladyka8 neboj sa je to presne tak, ako ma byt. Prikladaj dcerku an poziadanie a mlieka sa ti bude tvorit dost. Pri jednom kojeni pouzivaj jeden prsnik, druhe kojenie druhy.

ladyka8
autor
6. mar 2012

@kvojtanikova zvyknem kojiť na striedačku, z oboch lebo vymýšľa. keď jej je už z jedného prsníka dosť tak ho vypľúva tak potom jej dám druhý a kojím dovtedy kým nezačne znova vymýšľať parádnica malá 🙂

babacik
6. mar 2012

ahojky ladyka ja som kojila tez na striedacku a teraz len z jedneho prsnka ten druhy mi vobec nechcela ma uz skoro rok a stale kojim s jedneho prsnika a nestazuje si 😵

macka9
6. mar 2012

Ahoj ja som mala taktiež problem , kojila som asi pol hodinku ale synček nespravne ťahal a o hodinku si zas pýtal , po 2 tyžnoch sa mi tak zapalili bradavky ze sa to nedalo vydržat kojila som doslova z plačom ☹ 😢 Potom som sa dozvedela že nebol spravne prisatí a pil skor len predne mliečko ktore je slabe preto netreba menit prsník aby sa nenapilo len toho predneho . Ja som to tiež nevedela a striedala som prsník často , takze zato bol stale hladny lebo zadneho sa asi ani nestihol napapat kedze vzdy zaspal . Tak asi je lepsie neprekladat pripadne trolinku odsat toho predneho aby pilo viac zadneho čo je ovela silnejsie . 🙂 Držím palce

nibiru
6. mar 2012

ved papa uplne kukazkovo mne jedavala cca kazde 2-3h. niekedy aj kazdu hodinu a pol ako chcela kojila som na poziadanie.nieked&y bola len smadna inokedy hladna.doteraz kojim na striedacku ked bola mala po 20min. som menila prsnik a teda priberala nadpriemerne.ja keby som nestriedala tak si koledujem o zapal prsnika kedze zaklad je vzdy dobre vyprazneny prsnik.