Môže byť materske mlieko slabé?

jessi06
5. júl 2024

Ahojte mam doma 2 týždnove babo a mame ťažkosti s papanim z prsníka si pýta často behom jednej hodiny aj 2x je to normálne? Alebo by mal vydržať aspoň hodinu? Niekedy keď si pospi papa po hodine. Môže mu byť moje Mlieko slábe?

mullerova46
5. júl 2024

@jessi06 nemôže, môže ho byť len málo 🙂 ak je ho malo je žiadúce aby bábätko pilo mliečko čo najčastejšie. A tak malé bábo len možno potrebuje veľa kontaktu preto si pýta 🙂🙂 treba mu dopriať

ukgirls
5. júl 2024

nie mlieko slabe nieje.. bud je ho dost alebo malo..ale slabe neexistuje

pribinak
5. júl 2024

Slabé mlieko neexistuje

Musíš sledovať či naozaj pije, alebo si len tak cucka bradavku. Musí sať tak že hýbe celou bradou, vidíš ako preglga, to je efektívne pitie

Ja som aj prestriedala prsníky počas jedného dojčenia
Aj si tak pospal s bradavkou v ústach. Veď je to maličké bábätko, pta si tvoju blízkosť

Tie prvé dni týždne sú naozaj o častom dojčení. Bábätko má maly žalúdok, je teplo, pyta piť aj od smädu

anavixy
5. júl 2024

NIE. Jednou pro vzdycky: nie!
Dojci dieta na poziadanie kludne aj kazdu pol hodinu v novorodenenckom veku je to uplne ale uplne normalne. Treba vydrzat, upravi sa to 🙏

beata_k
5. júl 2024

Okrem vyssie spomenuteho. Tak male dieta ma malinky zaludok, potrebuje casto pit. A taktiez dieta sa dojcenim upokojuje, to nie je len o jedle. Potrebuje citit matku, tvoju naruc, bezpecie.

kiki68
5. júl 2024

Nie, je to normalne a deti maju tieto fazy. Tam proste kazdych 15 min kojis.

jessi06
autor
5. júl 2024

@mullerova46 rozumiem

jessi06
autor
5. júl 2024

@anavixy ďakujem👌

maryetta
5. júl 2024

Veru. Dieta raz chce lebo je hladne. Potom lebo je smadne. Potom lebo sa chce “pomojkat”. Moji si pytali prsnik aj ked chceli kakat. Chceli prsni ked chceli spinkat.
Dieta nevie kolko casu ubehlo ci uz moze pytat znovu.
Hlavne sleduj pocikane-pokakane plienky. U dr prevazi narovnakej vahe a ak pribera tak je dobre.

Ja som pre zmenu dojcila stale z jedneho. A ked aj po hodine znovu dala ten isty-aby babo vytiahlo poriadne vsetko. Nie len trosku z jedneho a trosku z dalsieho.

jessi06
autor
6. júl 2024

@anavixy niekedy sa mi aj nervaci na prsníku neviem prečo a plače.