Ahojte chcem sa spýtať...ak pri kojeni z prsníka ide mlieko a primes s troskou krvi co to znamená? Predtym (asi 5hod dozadu) bol prsnik odsaty-50ml. Môže to mať s tým niečo spoločné? Dakujem za vas nazor.
Praveze ma to neboli...slabucky primes krvi...to vidim iba ked si ju poutieram a dost slabe to je...
Namasť si bradavky! Ja som používala homeopatickú masť Cicaderma - bola úžasná!
Budú to ragády - popraskané bradavky..kým ti prsník nezvykne na dojčenie, stáva sa to často ..
A co s kojenim? Neide cista krv ..pomedzi mlieko sa taha krv...bol to sok pre mňa. .nezazila som to este..a to ma malá 3mesiace
ak by si tahala krv...mala by z toho vracala
Ked ti ide z toho krv tak jej to nedavaj, odsavaj si to a natieraj si bradavky...ja som takto po porode mala trochu krvi, sice ja som to nevidela to si vsimla sestricka na novorodeneckom, ale hned ma upozornila...
Už je to všetko v poriadku..nebolo to povrchové. ..skôr prasknutie cievky vo vnútri.....malá normálne pije aj 10-15min a hneď po kojeni sa to už nezopakovalo.
ja si myslim, ze si ich mala popraskane - moc! a z toho ti isla krv. Skus si natierat bradavky bepanthenom, mne s tym pomohol.
Ahoj, urcite to nebude nic dobre. Povedala by som, ze tam mas zapal alebo infekciu. Alebo jednoducho len popraskanu bradavku. Boli Ta to? Dietatko chce pit to mliecko?