Mlieko dlho v prsníkoch

hunatko
29. aug 2021

Odstavila som syna od dojcenia a tyzden som mala velmi neprijemne plne prsia. Dnes ma to uz prestalo bavit a odsala som to nech si ulavim. Myslite ze take stare mlieko je este dobre na pitie z flasky pre maleho? Citala som, vraj je mlieko z prsa vzdy cerstve, ale teda po tyzdni je ocividne uplne ine - zlte, hustejsie a ma taku slansiu chut...tak vaham... Je mi luto vyliat posledne mlieko :D

gdpr
29. aug 2021

Po tyzdni urcite nie je dobre... Malo by sa spotrebovat max do 2-3hod od odsatia

zuzanka.zuzu
29. aug 2021

a ja som to pochopila tak, že dnes odsala čo mala týždeň v prsiach... lebo takému mlieku nič nie je, len dnes sa dostalo von 😀

dadulamamula
30. aug 2021

@hunatko nechápem prečo si to spravila, veď keď mliečko máš si mala dieťatku dat... Ale nestaram sa 🙂.. Keď chceš mlieko odstaviť tak skus homeopatikum alebo si stiahni prsia.. Stále sa ti budu plniť.. Mne sa upchali mliekovody a zapalili a tie bolesti si nevieš predstaviť :(

pininka1
30. aug 2021

Aj ja som mala este dost dlho mlieko, stale som si po troske odsala, aby ma neboleli a nezapalili sa. Zial moj sa odstavil sam a nechcel ani za svet uz. Netreba odsat vela, aby sa netvorilo dalsie, skor len s rukou trocha, aby sa uvilnilo.

hunatko
autor
30. aug 2021

@zuzanka.zuzu ano dobre si to pochopila 🙂 v noci som mu to chcela dat ale nechutilo mu. Tak mozno v kasi sa to strati...:D takze si si ista ze je take mlieko zdrave ?

hunatko
autor
30. aug 2021

@pininka1 ja viem, tyzden som to tak robila ale liezlo mi to na nervy ze nemozem maleho normalne ani pomojkat a kazdy jeho vypad ma riadne zabolel, tak som si ulavila.snad po tyzdni uz bude toho prolaktinu menej a nepreplnia sa tak masivne znova...ked su obviazane tak je to lepsie

zuzanka.zuzu
30. aug 2021

@hunatko jasne 🙂 a keby nechutilo a mas ho vela tak maleho mozes v mliecku vykupat, alebo aspon na vlasky...

hunatko
autor
30. aug 2021

@zuzanka.zuzu vidis to mi nenapadlo...! Aj to z noci som mohla vyuzit