Help dámy. Myslím že už ani čaj na podporu mi nepomáha, ani senovka s benediktom ktoré mi predtým dosť pomohli mega navýšiť tvorbu mlieka len po 2 dňoch užívania. Nie som pripravená skončiť s dojčením :(
Ahoj, ako sa to prejavuje u teba? Máš pocit že mu nestačí? Alebo odmieta dojčenie? Náš má tiež 8 mesiacov. Občas príde také obdobie že si cucne na pol minuty 3x za 24h a má dosť. Inokedy je tam zavesený pol hodinu 8x za 24h. Mlieka mám ale značne menej ako take 3m nazad. Možno je to len také obdobie. Ako dlho to trvá?
@paulina291 ahoj, aj je nespokojná, aj netečie tak ako zvyčajne a prsníky mám úplne vycucnuté. Trvá to už asi týždeň.
@majlo1234 nespomínam nikde že by chcelo byť dieťa vkuse na prsníku
A nemáš náhodou svoje dni? Ja neviem či je to u mňa náhoda ale vždy je u nás takéto obdobie počas menštruácie. Ale celkovo nemám rozhodne toľko mlieka ako kedysi.
Ved preto pisem,ze usidzujem, pretoze dokopy si nic nenapisala v prvom prispevku. Standardne v osmich mesiacoch ziadna kriza nebyva a dojcenie je dobre zabehnute a dieta dostatocne silne a vycvicene sat z matkinho prsnik, ak vsetko doteraz prebehlo spravne, dojcilo sa na poziadanie priamo z prsnika…
Tvorba trochu moze zajaprovat vplVom menstruacie, ale dieta moze byt nespokojne z milion inych veci.
To, ze dieta chce byt vkuse na prsniku, neznamena, ze mas malo mlieka(usudzujem, malo si napisala)