Mliečna kríza v 8. mesiacoch

23. nov 2024

Help dámy. Myslím že už ani čaj na podporu mi nepomáha, ani senovka s benediktom ktoré mi predtým dosť pomohli mega navýšiť tvorbu mlieka len po 2 dňoch užívania. Nie som pripravená skončiť s dojčením :(

majlo1234
23. nov 2024

To, ze dieta chce byt vkuse na prsniku, neznamena, ze mas malo mlieka(usudzujem, malo si napisala)

paulina291
23. nov 2024

Ahoj, ako sa to prejavuje u teba? Máš pocit že mu nestačí? Alebo odmieta dojčenie? Náš má tiež 8 mesiacov. Občas príde také obdobie že si cucne na pol minuty 3x za 24h a má dosť. Inokedy je tam zavesený pol hodinu 8x za 24h. Mlieka mám ale značne menej ako take 3m nazad. Možno je to len také obdobie. Ako dlho to trvá?

autor
23. nov 2024

@paulina291 ahoj, aj je nespokojná, aj netečie tak ako zvyčajne a prsníky mám úplne vycucnuté. Trvá to už asi týždeň.

autor
23. nov 2024

@majlo1234 nespomínam nikde že by chcelo byť dieťa vkuse na prsníku

paulina291
23. nov 2024

A nemáš náhodou svoje dni? Ja neviem či je to u mňa náhoda ale vždy je u nás takéto obdobie počas menštruácie. Ale celkovo nemám rozhodne toľko mlieka ako kedysi.

majlo1234
23. nov 2024

Ved preto pisem,ze usidzujem, pretoze dokopy si nic nenapisala v prvom prispevku. Standardne v osmich mesiacoch ziadna kriza nebyva a dojcenie je dobre zabehnute a dieta dostatocne silne a vycvicene sat z matkinho prsnik, ak vsetko doteraz prebehlo spravne, dojcilo sa na poziadanie priamo z prsnika…
Tvorba trochu moze zajaprovat vplVom menstruacie, ale dieta moze byt nespokojne z milion inych veci.